Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

 

Nordiska Textilakademin - textil- och designutbildningar som ger jobb!

I fantastiska lokaler i Textile Fashion Center i Borås, arbetar Nordiska Textilakademin i nära samarbete den svenska textilbranschen. Vårt uppdrag är att öka lönsamheten och  kompetensen hos svenska textilföretag genom samarbete, rådgivning och utbildning.


Nordiska Textilakademin bedriver utbildningar inom textil och design, inköp, kvalitet och  hållbarhet. Detta i syfte att förse branschen med kompetent arbetskraft.

Utbildningarna är väl inarbetade hos branschföretagen som kontinuerligt tar emot studerande från Nordiska Textilakademin under praktikperioden, som ofta leder till anställning direkt efter examen.

Samarbetet med näringslivet är fundamentet i Nordiska Textilakademins utbildningsmetod. Oavsett vilken utbildning du väljer sker undervisningen av lärare som arbetar i branschen, var och en specialist på sitt respektive område.

Innehållet i varje kurs utgår från praktisk erfarenhet och aktuell forskning. Undervisningens karaktär präglas av direkt koppling mellan teori och praktik.

Verklighetsanpassning, hårt arbete och anställningsbarhet är honnörsord hos oss, det är en av anledningarna till våra studenters goda rykte på arbetsmarknaden och att de rekryteras flitigt. Att Nordiska Textilakademin så framgångsrikt kunnat utvecklas beror just på det nära samarbetet med branschen. Efterfrågan på kompetent personal gör att företag kontinuerligt använder kompetensen och nätverket som finns på Nordiska Textilakademin vid rekrytering av nya medarbetare.

Vi på Nordiska Textilakademin är genuint engagerade i våra studenters utveckling. Här får du en utbildning som är starkt förankrad med yrkeslivet och ett ovärderligt kontaktnät.
För mer information om Nordiska Textilakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Nordiska Textilakademin

Yrkesutbildning
Data / IT Ort Snittbetyg
Illustrator grundkurs Distans
4,0 (1)
Estetiska utbildningar
Hantverk
Designprocessen Distans
4,0 (1)
Modedesign Distans
5,0 (1)
Sportdesign Distans
Marknadsföring
Grafisk design
Grafisk design Distans
4,0 (2)

Visa alla

Nordisk Designskolas Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Nordiska Textilakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin

Skaraborgsvägen 3A
506 30 Borås


Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 5 recensioner.

rebecka
(5)
superbra och värd distanskurs
Liv
(4)
Bra kurs och bra förklarat under kursens gång. Skulle gärna fått mer info och lärdom i hur man ritar kläder, tex detaljer, sömmar, fickor. Lägga upp mått i illustrator osv. Sånt som är riktat till klädbranschen!
Therese Dahlgren
(5)
En snabb och bra kommunikation när behovet fanns. Givande och lärofylld period, har fått blodad tand och en god insikt i vad detta innebär. Jag älskade kursen och all ny kunskap som kom med! Föreläsningar och bra exempel på sin feedback för att förstå vad man kan och hur man förbättrar sina kunskaper. Känslan av att vilja dyka djupare ner i kuns...
Visa mer