Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Avflyttningsbesiktning av lägenheter

Newton
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Malmö, Stockholm
2 dagar
Heltid
Svenska

Avflyttningsbesiktning av lägenheter

Med genomtänkta arbetssätt och dokumenterade rutiner blir resultatet vid en avflyttningsbesiktning av lägenheter lyckat.

Lägenhetsbesiktningar vid avflyttning är idag en uppgift som allt oftare utförs av fastighetspersonalen i det egna bostadsområdet. Utan kunskap och rutiner är det lätt att göra fel vilket kan leda till missnöjda hyresgäster och att företaget förlorar pengar. Det är viktigt att alla på företaget som gör avflyttningsbesiktningar av lägenheter också gör på samma sätt med dokumenterade rutiner, med god planering och bra verktyg.

Praktisk del

I den praktiska delen av kursen avflyttningsbesiktar av en lägenhet, jämför resultaten och diskuterar svaren. Denna uppgift tillsammans med den teoretiska kommer göra att du känner dig tryggare i din roll när du är tillbaka på arbetsplasten.

Kursen riktar sig till

Besiktningsmän, bovärdar, fastighetsvärdar, förvaltare, uthyrningspersonal och andra som jobbar med lägenhetsbesiktningar.

Utbildningsmål

I kursen får du grundläggande kunskaper i ämnet och kommer veta hur du bör agera för att nå bästa resultat med korrekta avslut. Du kommer att känna dig tryggare i dina beslut och lära dig att självständigt utföra egna avflyttningsbesiktningar i hyreslägenheter.

För mer information om Avflyttningsbesiktning av lägenheter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Newton Kompetensutveckling Facebook

Newton

Newton utbildar för framtiden 

Systemutvecklare .NET Systemutvecklare Java Kravanalytiker Byggnadsingenjör - digitalt byggande Fastighetsförvaltare Teknisk förvaltare Diplomerad Fastighetsförvaltare Diplomerad Projektledare Bygg och Fastighet Diplomerad Fastighetsekonom Newton har sedan 1993 arbetat med utbildningar. Studerande och kursdeltagare på Newton går en ljus och spännande framtid till...


Läs mer om Newton och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Avflyttningsbesiktning av lägenheter

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Newton

Malmvägen 1
115 41 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: