Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Digitalt Öppet hus Naprapathögskolan

Vill du veta mer om naprapatutbildningen? Besök oss på öppet hus! Under besöket berättar vi om utbildningen och guidar dig i högskolans lokaler. Du får träffa studenter som demonstrerar olika behandlingstekniker och möta lärare och personal från högskolan. Besöket avslutas med en frågestund.

Har du inte möjlighet att besöka oss på öppet hus är du välkommen att kontakta oss för att boka tid för ett studiebesök när det passar dig.

Var: Digitalt
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Görs på Naprapathögskolans webbplats.

Välkommen!

Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Utbilda dig till naprapat vid Nordens största högskola inom manuell medicin på Naprapathögskolan i Stockholm!


Över 50 års erfarenhet

Naprapatprogrammet vid Naprapathögskolan har funnits sedan 1970 och skolan har idag ca 400 studenter från främst Sverige och Norge. Skolan ligger i Kräftriket vid Brunnsviken i Stockholm. Här kan du som student glädjas åt både närheten till staden och den omgivande naturen. Det vackra området är beläget mellan Stockholms Universitets huvudcampus och Vasastan. Här har du nära till både gym, idrottslokaler i Frescati samt restauranger och caféer runt Odenplan. Det är en inspirerande och stimulerande plats för studier.

  • Omväxlande studier med praktik redan från termin två på en av skolans kliniker.
  • Engagerade lärare, handledare och bra sammanhållning bland studenterna.
  • Redan efter första året blir du massageterapeut och personlig tränare och kan ansöka om certifiering.
  • God arbetsmarknad och högst sysselsättningsgrad av alla legitimerade yrken inom svensk hälso- och sjukvård.

Naprapati - störst inom manuell medicin

I Sverige utför landets drygt 1100 legitimerade naprapater varje år över 1,5 miljoner behandlingar. Naprapaterna är därmed den största yrkesgruppen inom manuell medicin.

Naprapathögskolan vision är att vara en av världens ledande utbildningar inom manuell medicin, att stödja och bedriva forskning av hög internationell kvalitet inom manuell medicin i allmänhet och naprapati i synnerhet samt att befästa och utveckla naprapatins roll i samhället.

Studera på Naprapathögskolan

Det är inte bara ett intressant och givande yrkesliv som ligger framför dig. Väljer du att studera vid Naprapathögskolan kommer du även att få uppleva en berikande studietid.

Naprapathögskolans studenter har en fantastisk sammanhållning och skolans mål är att göra din studietid både utvecklande och lärorik.

Här finns en studentkår som driver sin verksamhet med stort engagemang och utöver fester och pubverksamhet arrangeras resor och deltagande i en rad idrottsevenemang. Det finns även gott om möjligheter till utomhusaktiviteter såsom rodd, motionsslingor och långfärdsskridskor.

https://img.emg-services.net/institutes/institute259/2.1-albano-1760x990.jpg


För mer information om Naprapathögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Hassan har studerat vid Naprapathögskolan

"Gedigen utbildning med många jobbmöjligheter"

Läs mer om naprapaten Hassan Naprapathögskolan

Så sammanfattar Hassan Aldudjaili sin utbildning och sitt val av yrke. Hassan berättar vidare att han idag driver egen naprapatklinik i Uppsala men att drömmen är att arbeta med ett fotbollslag i Spanien.

Under sina fyra år på Naprapathögskolan stod Hassan för ett mycket lyckat kårordförandeskap, dessutom skrev han ett examensarbete som kom att ta honom ända till Chicago.   


Lisa Nykvist

Naprapathögskolan presenterar leg. naprapat Lisa Nykvist

Läs mer Naprapathögskolan

"Jag valde utbildningen för att kunna hjälpa både privatpersoner och idrottare. Vad som gör en Naprapat unik är inte de enstaka behandlingsteknikerna man har i sin verktygslåda." Läs mer om Lisa Nykvist som är legitimerad naprapat!


Mathias Pehkonen

Naprapathögskolan presenterar leg. naprapat Mathias Pehkonen

Läs mer Naprapathögskolan

"Min tid på Naprapathögskolan, den var snabb. Det gick snabbt och vi hade hur roligt som helst." Läs mer om Mathias Pehkonen som idag jobbar som naprapat inom e-sport.


Johan Söderström

Naprapathögskolan presenterar leg. naprapat Johan Söderström

Läs mer Naprapathögskolan

"Jag visste inte ens att man kunde plugga till Naprapat i Stockholm. Men så hittade jag utbildningen och sökte och kom in liksom." - Möt Johan Söderström som idag är naprapat till professionella ishockeyspelare.


Videoreportage

       

Utbildningar - Naprapathögskolan

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg
Kiropraktor / Naprapat / Osteopat Längd Pris Ort
Naprapatprogrammet 4 år Stockholm
Kurser
Förberedande studier
Introduktionskurs Från 1 800 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Naprapathögskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Naprapathögskolan

Naprapathögskolan

Kräftriket 23 A
114 19 Stockholm

Tel: 08-16 01 20
naprapathogskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 102 recensioner.

Rebecca Figur
Naprapatutbildningen ger mig så mycket mer än bara kunskap, den bidrar till min egna personliga utveckling och får mig att växa som person. Att söka till utbildningen är absolut ett av det bästa beslut jag tagit i livet!
Jonas Oldefors
Utbildningen känns noggrant uttänkt och professionell, samt att lärarna är otroligt kunniga i det de lär ut. Varför jag är nöjd med utbildningen har också att göra med att man får den hjälp man behöver från lärarna vid frågor och funderingar under kursens gång.
Camilla
Utrolig spennende studie, med mye praktisk arbeid! Allerede etter et halvt år har jeg lært utrolig mye nytt, om hvordan kroppen fungerer og henger sammen. Det er et krevende studie, men forelesere og administrasjon gjør alt de kan for å hjelpe oss studenter med hva enn det skulle være. Selv nå i den pågående pandemien har NPH tilrettelagt forel...
Visa mer