Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Om skolan

Naprapathögskolan

Utbilda dig till naprapat vid Nordens största högskola inom manuell medicin på Naprapathögskolan i Stockholm!

Privat högskola med över 50 års erfarenhet

Naprapathögskolan i Stockholm är en privat högskola som grundades 1970. Skolan är den största i Norden inom manuell medicin och har ca 400 studenter, varav omkring en tredjedel är från Norge.

Naprapat­högskolans vision

Naprapat­högskolans vision är att vara en av världens ledande utbildningar inom manuell medicin, att stödja och bedriva forskning av hög internationell kvalitet inom manuell medicin i allmänhet och naprapati i synnerhet samt att befästa och utveckla naprapatins roll i samhället.

Motiverade studenter och stark gemenskap

Naprapathögskolans studenter kännetecknas av hög motivation och ett stort intresse av att arbeta med människor. Detta är viktiga förutsättningar för att lyckas som naprapat. Naprapathögskolan är också känd för sin goda sammanhållning och starka gemenskap studiekamrater emellan.

Studentkår

Naprapathögskolans studentkår grundades 1975 och som medlem i studentkåren kan du vara med och påverka beslut som fattas om utbildningens innehåll och upplägg. Studentkåren anordnar också pubkvällar, fester och idrottsaktiviteter.

Om Naprapathögskolan

Naprapathögskolan flyttade 2007 till Norra Djurgårdsstaden och det natursköna och historiskt välkända Kräftriket invid Brunnsviken, ett område tillhörande Stockholms Universitet.

I ett kreativt samarbete mellan Naprapathögskolan och Akademiska Hus totalrenoverades 2007 fastigheten för att anpassas till naprapatutbildningens behov.

Kräftriket är en inspirerande och stimulerande plats för studier med närhet till caféer och restauranger. I Frescatihallen finns tillgång till gym och idrottslokaler. I området kring Brunnsviken finns också goda möjligheter till utomhusaktiviteter såsom rodd, löpning och långfärdsskridskor.

I Kräftriket bedrivs den teoretiska och praktiska utbildningen, medan den kliniska praktiken genomförs på Naprapathögskolans klinik vid Odenplan i centrala Stockholm.

Naprapathögskolans klinik störst i Norden

Naprapathögskolans klinik är den största i sitt slag i Norden och årligen genomförs cirka 37 000 behandlingar fördelat på omkring 12 000 patienter.

Din framtida karriär

Som student vid Naprapathögskolan får du uppleva en utvecklande och lärorik studietid och därefter väntar dig ett intressant och givande yrkesliv.


För mer information om Naprapathögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Naprapathögskolan

Varför välja Naprapathögskolan?

Eftertraktad utbildning

CSN-berättigad

Behov på

arbetsmarknaden

Utbildningar

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg
Naprapat Längd Pris Ort
Naprapatprogrammet 4 år Stockholm
Kurser
Idrott / Sport
Personlig tränare
Personlig Tränare 6 dagar Från 18 900 SEK Stockholm
Vård / Omsorg
Naprapat
Introduktionskurs Från 1 800 SEK Distans

Öppet hus

Öppet hus på Naprapathögskolan

Vill du veta mer om naprapatutbildningen? Besök oss på öppet hus! Under besöket berättar vi om utbildningen och guidar dig i högskolans lokaler. Du får träffa studenter som demonstrerar olika behandlingstekniker och möta lärare och personal från högskolan. 

Har du inte möjlighet att besöka oss på öppet hus är du välkommen att kontakta oss för att boka tid för ett studiebesök när det passar dig.

Var: Naprapathögskolan, Kräftriket 23 A. Går även att delta digitalt
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan: Görs på Naprapathögskolans webbplats.

Välkommen!

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Naprapathögskolan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Naprapathögskolan

Kräftriket 23 A
114 19 Stockholm

Tel: 08-16 01 20
naprapathogskolan.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 118 recensioner.

Lucia Gregov
Jag går första terminen på Naprapathögskolan och känner att det är en helt fantastisk utbildning. Jag har lärt mig mycket mer än vad jag trodde jag skulle lära mig så här kort in i utbildningen. Jag tycker föreläsarna/lärarna på högskolan är grymma. De har mycket kunskap de gärna delar med sig av och de kommer ofta från andra kvalitativa lär...
Naprapathögskolan Kommentar:
Tack för din fina recension!
Visa mer
Tuva
Jag är supernöjd med Naprapathögskolan! Lärarna är behjelpelig, dom vill at vi skal lära, dom är motiverade och dom ger oss motivation och självförtroende. Om du tycker det är trevligt att jobba med andra mennesker är dette en bra utbildning for dig.
Naprapathögskolan Kommentar:
Tack för din fina recension!
Hannes Östh
👍👍
Naprapathögskolan Kommentar:
Tack för recensionen!