Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Hälsotränare

Molkoms Folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Molkom
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Höst - Molkom

Hälsotränare

Utbilda dig till hälsotränare - molkoms folkhögskola

Hälsotränare

Den här yrkesutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta som personlig tränare, kostrådgivare och massör. Utbildningen är godkänd av Branschrådet för hälsa vilket innebär att du kan bli certifierad inom alla tre yrkeskompetenserna.

Utbildningen ger dig en unik kompetens att arbeta som personlig tränare, kostrådgivare, massör, coach med mera. Utbildningen har ett genomtänkt upplägg där alla delar hänger ihop. Denna utbildning som leder direkt till jobb, har ett gott rykte där du som studerar får många lärarledda timmar av hög kvalitet. Tidigare elever arbetar idag på exempelvis Actic, Optimal träning, STC eller som egenföretagare.

Utbildningen är kvalitetssäkrad genom olika samarbetspartners och organisationer. Hälsotränarutbildningen är godkänd av Branschrådet för hälsa och är även godkänd av Kroppsterapeuternas yrkesförbund där du efter avslutad utbildning och godkända certifieringar bland annat kan få hjälp med att starta eget. Utbildningen förändras utifrån hälsobranschens behov men också utifrån de nya riktlinjer som tagits fram av Konsumentverket för vilken kompetensnivå, kunskap och färdigheter en personlig tränare behöver ha. Utbildningen har som mål att vara en av Sveriges bästa PT-utbildningar och att den ska leda till arbete inom hälsobranschen.

För mer information om Hälsotränare , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att ansöka till skolans kurser kan du antingen fylla i ett formulär på webben som du skickar direkt till oss digitalt. Eller så kan du skriva ut en ansökningsblankett som du skickar per post.

Examen & Intyg

Kursintyg ges vid avslutade studier.

Molkoms Folkhögskola

In English, see separate information below Vill du söka vidare till högre studier eller har du ett intresse inom film, skådespeleri eller hälsa som du vill utveckla eller jobba med? Då kan Molkoms folkhögskola vara platsen för dig. Hos oss...


Läs mer om Molkoms Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hälsotränare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Molkoms Folkhögskola

Mejerivägen 3 (Box 66)
660 60 Molkom

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

PT Massör
(5)
Kan starkt rekommendera Hälsotränarutbildningen. Professionella lärare som verkligen kan sin sak. Idag arbetar jag som Personlig tränare och Massör och kommer snart söka till fysioterapeut.
PT Massör
(5)
Är ute och arbetar som Personlig tränare och Massör och kan mycket mer än de flesta andra PT:s jag möter. Gott att ha massagen med också som fördjupar och kompletterar.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: