Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplomutbildning: Vegankock intensiv, dagtid augusti 2019

Medborgarskolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
8 tillfällen - cirka 64 studietimmar
Heltid/deltid
CSN-berättigad
20 993,75 SEK inkl. moms
Startdatum: 2019-08-22 - Stockholm

Diplomutbildning: Vegankock intensiv, dagtid augusti 2019

Växtbaserad mat helt utan att göra avkall på smakupplevelserna. För din egen matutveckling eller för för dig som jobbar inom restaurang och storhushåll.

Intensiv utbildning dagtid i augusti 2019.
Att äta vegansk mat, det vill säga mat som helt och hållet baseras på råvaror från växtriket, blir allt mer utbrett. Fler och fler restauranger profilerar sig som helt eller delvist växtbaserade, såväl enklare caféer till ambitiösa fine diningrestauranger.

Den här utbildningen är en möjlighet för dig som arbetar eller vill arbeta inom restaurangbranschen. Vässa dina kunskaper inom växtbaserad kost, hela vägen från smårätter och tilltugg till läckra huvudrätter och frestande desserter. Vi sätter fokus på att laga god, välsmakande och väl sammansatt mat, som både tillfredsställer smaklökar och kroppens behov av alla näringsämnen.

Vegankockutbildningen vänder sig till dig som antingen själv vill lägga om till eller redan äter en växtbaserad kost, men också till dig som arbetar/vill arbeta inom restaurangverksamhet där välsmakande veganmat efterfrågas - något som  ökar såväl inom caféer och storkök som inom gastronomin. Vi lägger stor vikt vid grundsmaker och utgår i så stor utsträckning som möjligt ifrån hela, oprocessade råvaror framför ersättningsprodukter.

Innehåll

Vi arbetar både med mer vardagliga rätter såsom grytor, sallader och annat som lämpar sig på en buffé och med elegantare gourmetmat som kan imponera även på den mest inbitne köttätaren! Teori varvas med massor av matlagning.
Introduktion till vegansk kost, grundprinciper för vegansk matlagning. Grundsmaker, konsistenser och strukturer. Buffémat, smårätter och förrätter. Huvudrätter, desserter, näringslära, menyplanering och avslutningsplanering.

Totalt 8 tillfällen intensivt i augusti, ca 64 studietimmar, dagtid torsdag-söndag kl 08.30-16.30 den 22-25/8 och 29/8-1/9 2019.

För mer information om Diplomutbildning: Vegankock intensiv, dagtid augusti 2019, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Alla nyfikna är välkomna.

Examen, diplom m.m.

För diplom krävs 80 % närvaro samt godkänd i kursmomenten.

Kostnader

Deltagaravgift: 13 995 kr

Materialavgift: 2 800 kr

Summa: 16 795 kr

Bra att veta

Anmälningsavgift 1 000 kr faktureras i samband med anmälan.
Obs! Speciella avbokningsregler gäller för våra linjer. Läs våra köpvillkor här. Du får detaljerad information i din bekräftelse som skickas efter att vi registrerat din ansökan.
Delbetalning: Som privatperson får du delbetala tre gånger utan extra kostnad, vänligen ange önskemålet i meddelande-fältet vid bokning.

Behöver du ta lån för att finansiera avgiften? Välkommen in på Human Finans hemsida för mer information om förmånliga studielån.

Medborgarskolan

Medborgarskolan

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolans diplomutbildningar En diplomutbildning på Medborgarskolan kan vara början till en ny karriär. En diplomutbildning är en yrkesutbildning där du får ett diplom som bevis på vad du lärt dig. Diplomutbildningen vänder sig till dig som vill...


Läs mer om Medborgarskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning: Vegankock intensiv, dagtid augusti 2019

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Box 19193
104 32 Stockholm

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in