Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Bartenderutbildning 2 Veckor

Malmö Bartenderskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Malmö
2 veckor
Deltid
Svenska
Bartenderutbildning

Bartenderutbildning 2 Veckor

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS!

Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender både i Sverige eller utomlands. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter utbildningen får du även hjälp att söka jobb både om du vill stanna i Malmö eller söka dig till Köpenhamn. Du är garanterad praktikplats på Stortorget i Malmö. 

Komplett bartenderutbildning

Övning ger färdighet! Hos MBS kommer du få arbeta vid specialbyggda barstationer varje dag och lära dig skapa upp till 75 cocktails. Utöver att du kommer få lära dig de mest populära drinkar kommer du även få kunskap i mixologi. Det ger dig möjlighet att skapa egna drinkar. Vi är unika då vinskola, rollspel, praktik och studiebesök på systemet ingår. Utbildningen är certifierande. 

Utbildningen till bartender pågår under 2 veckor och under den tiden kommer du få möjlighet att göra lika många cocktails som en vanlig bartender gör under 3 månader. Efter du avslutat din bartenderkurs hos MBS kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen! Skulle du behöva ett boende? Inga problem, vi har en företagslägenhet att hyra ut i toppskick!

Om läraren

Vi är stolta att ha vår huvudinstruktör Andreas Svensson på plats då han har tio års erfarenhet som cocktailbartender på över 30 arbetsplatser i tre olika länder. På vår facebook sida Malmö Bartenderskola kan du se de goda betygen vi har fått från våra tidigare elever. 

Pris: 2395 för en 2-veckors utbildning med examensmiddag, certifikat och praktik. Bok och app ingår. 

(Har du ett giltigt studieintyg att uppvisa så kostar utbildningen 1995:-) 

Tid:Måndag - Fredag 17-20 

Vi erbjuder flexibilitet, missar du en dag? Ingen fara då har du möjlighet att ta igen den kostnadsfritt med nästa klass. Många gånger har vi även morgonklasser 11-14. 

Studiebesök på skolan

Eleverna brukar boka in ett presentationsmöte där de får komma och testa på tre olika stationer. Elevbesök är 15:00 - 16:00 dagligen. 

Varmt välkomna, önskar utbildare Andreas Svensson och hela mbs!

För mer information om Malmö Bartenderskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

För mer information om Bartenderutbildning 2 Veckor , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Du ansöker enkelt via intresseanmälan här på stundentum1

Examen & Intyg

Efter avslutad kurs kommer du att känna dig som hemma vid vilken bar som helst, över hela världen. Skulle det vara så att du är intresserad av att jobba vidare för MBS efter avslutad kurs bjuder vi gärna in dig till vår bemanningspool då vi bemannar flertalet krogar, restauranger och nattklubbar. 

Kostnader

Kampanj! Kostnaden för kursen är 2995 kr inkl. moms.

Malmö Bartenderskola

Malmö Bartenderskola

Redo för yrket med MBS! Utbildningen på MBS kommer ta dig genom alla nödvändiga områden för att du ska vara redo för att jobba som bartender både i Sverige eller utomlands. MBS hjälper dig dessutom att söka praktik och efter...


Läs mer om Malmö Bartenderskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning 2 Veckor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Malmö Bartenderskola

Stortorget 6
221 34 Malmö

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in