Yrkesutbildning

NYHET Certifierad Stress/Mindfulness/Meditation/Qi Gong/ Coach i PORTUGAL

Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
7 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
7 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

7 oktober, 2023

  • Klassrum
  • Tavira

Om utbildningen

CERTIFIERAD STRESS COACH i PORTUGAL
7 dagars utbildning i Tavira Portugal
på Golden Club Cabanas i Tavira Den 7-14 Oktober 2023

CERTIFIERAD STRESSCOACH I PORTUGAL
7 dagars utbildning i Tavira Portugal
på Golden Club Cabanas Den 7-14/10

Certifierad Mindfulness Coach
Certifierad Power Qi Gong Coach
Certifierad 5 Elementens Qi Gong Coach
Certifierad Meditation Coach
Certifierad HSP Coach

Det ingår även Studie och Arbetsmaterial som skickas ut på posten innan resan

Du kan läsa mer om utbildningen på hemsidan livscoachakademin

Utbildningen vänder sig även till alla som vill vidare i livet och utvecklas till den dom är, alla är välkomna nybörjare som gamla samt till dig som vill lära dig hantera och bemöta stress av olika slag, som känner oro eller trötthet, har sömn svårigheter, är utmattad eller utbränd, har huvudvärk eller andra fysiska symptom, vill lära dig meditera, lära dig att andas rätt, bli mera medveten samt finna mer glädje och balans i livet eller helt enkelt vill höja din livskvalitet.

Den 7/10 är en resdag med en gemensam middag på kvällen med all information och om ni kommer tidigt på dagen så får ni en extra heldag i Portugal, den 13/10 är en avslutningsdag med gemensam middag på kvällen dvs den 14/10 är uteslutande en resdag dvs det blir 6 heldagar med utbildningen och härlig fri tid med bad och utflykter för de som vill.

Den här resan är för den som vill byta miljö, träffa nya människor. Fylla på med ny Energi och inspiration i en underbar miljö! samt skaffa sig sig en magisk & fantastisk utbildning samt förlänga vår svenska sommar, då det är högsommar i Portugal då.

Läs recensioner här nedanför

Vi kommer att bo på Hotell Golden Club Cabanas där finns även tillgång till 3 pooler Spa och hälsocenter med inomhus pool, Gym, Gratis Wifi, Bra frukost, nära till 

Vi kommer att börja varje morgon med Qi Gong/Meditation

Kostnad: 8.500kr Detta Inkluderar: utbildning, logi, frukost
transfer från o till flygplats, samt 3 utflyckter för dom som vill

Exklusive Flygresa ca: 2.500-3.000kr tor
Arlanda, Landvetter, Kastrup
som ni bokar själv, med tips från mig,
Lunch samt Middag som vi ev äter tillsammans

Vid anmälan så betalas en
Anmälningsavgift på 1.500kr

Dagsschema 7-8 tim utbildning samt 4-5 tim fri tid dagtid

Det kommer även att erbjudas tre utflykter under den fria tiden
för de som känner för det Tex Barril Beach, Ungdomens Källa samt till Tavira
-------------------------
Anmälan och frågor till
Kjell Haglund 0733-280590,

Recensioner från tidigare Deltagare

Kjell, hjärtligt tack själv för en fantastisk och berikande vecka
Vistelse i Cabannas var härligt och skönt. Jag återkommer till Hotellet.
Jag är så glad över att jag tog beslutet att anmäla mig till din kurs. Jag sökte den med känslan på att jag skulle finna mer balans och harmoni i mitt liv. För att möta mig själv och få träna att vara här och nu.

Jag kan säga att veckan i Cabbanas med dig som ledare och din kurs upplägg samt möte med alla andra härliga och fina kursare har gett mig det jag sökte. Jag är inte samma Rita som åkte dit utan jag har via Qigong träning, zenmeditation, grupp och individuellt arbete åstadkommit, nya insikter och en inre förändring. Jag känner mig fyll med nya krafter och energi även om jag just nu känner mig lite trött och min kropp verkar påverkad av allt träning men jag tror att det är normal efter all bearbetning jag har gjort under veckan.

Så jag kommer att fortsätta träna det jag har lärt mig. Idag började min dag med tacksamhet och med zen meditation. Så jag fortsätter mitt livsresa med kärlek och ljustussen tack om igen för din insats som en bra, flexibel och målinriktad ledare.

Om hotellet, frukost, deras personal, städning kan vi inte klaga.
Hade så bra och kram med ljus och kärlek.
Rita Ilmer Arana MacQueen

God morgon Kjell! Tack för en fantastisk vecka, med så mycket ny kunskap och kärlek! Jag ger allt en 10:a. Hotellet var fint och rummet fräscht. Bra frukost. Lokalen var bra, men önskvärt om den inte låg i anslutning till receptionen. Så man slipper barnskrikUtbildningen hade bra balans mellan studier och återhämtning. Jag känner mig motiverad och med massor av ny kunskap. Tipptopp!Stor kram och återigen tack! Lotta Björklund

Jag är jätte nöjd med utbildningen och verkligen varit en underbar vecka. Varit bra balans med både teoretiskt och praktiskt på utbildningen.
Hotellet var bra förutom alla myror på hotellrummet. Sa till i receptionen att jag hade fått massor myror i sängen men de kunde inte fixa det förens dagen efter
Jätte roliga utflykter och bra gemenskap. Alltid lika trevligt på dina utbildningen och älskar ditt sätt att lära ut! Man träffar alltid många roliga olika och härliga människor på dina utbildningar.
Är toppen nöjd! Tack för jag fick uppleva denna underbara fantastiska vecka!! Sandra Karlsson

Stort tack för den här livsupplevelsen! Är så tacksam för allt!
Hotellet var superfint och fräscht, utbildningen var magisk! En riktig livsupplevelse som man bara inte borde gå miste om! Tack för allt!
Amanda Halilovik

Jag har varit på flera av Kjell Haglunds kurser och kan liksom aldrig få nog av hans alldeles underbara kurser!!!!Jag skulle kunna gå hans kurser om och om igen hela tiden..!!

Här ges alla möjligheter till utveckling, reflektion och goda samtal med kurskamrater, men även samtal med dig själv som så ofta är livsviktiga för oss om vi skall kunna ge oss själva ett liv som gör att vi kan må bra!

Tankar, känslor och funderingar får tid o utrymme att växa, förändras, ifrågasättas, eller kanske till och med bytas ut till något helt annat...

Människorna på Kjells kurser är oftast nyfikna, intresserade o motiverade till att vilja leva sina liv fullt ut, och så sant o äkta som möjligt. Detta kräver, många gånger, ett stort mod, och tillsammans i den goda gemenskapen som Kjells kurser skapar, vågar de flesta av oss att visa sin sårbarhet vilket är helt fantastiskt!!

Kjell Haglund är en alldeles lysande och fantastisk föreläsare, inspiratör och människa som ständigt är närvarande i allt han gör och ger!Han skänker mig både styrka och mod, och visar, inte minst genom sitt eget sätt att leva, att allt kan vara möjligt, om vi bara tror tillräckligt mycket på oss själva o på vår egen förmåga!!
Kjell är en otroligt varm, kärleksfull och inkännande människa som alltid har tid till att lyssna, och vilja ta del av människors historia. Han skänker ständigt både hopp, trygghet o en stor glädje som så vackert sprider sig i gruppen!!

Kjell Haglunds kurser har skänkt mig obeskrivligt mycket i mitt liv!!Jag känner en enorm tacksamhet och lycka över att ha fått tagit del av så mycket som Kjell har hjälpt mig att finna i mitt eget liv!!Att leva är att ständigt lära, och vilja utvecklas. Att vilja växa som människa och få lära sig mer om sig själv och själva livet!Livet är verkligen fantastiskt och så otroligt älskvärt!!Eller som Kjell brukar säga, och jag kan verkligen bara hålla med: "Livet är magiskt"!!!
Jag kan verkligen, av hela mitt hjärta, rekommendera Kjell Haglunds kurser!!!
Kerstin Bergström

Att bo på denna plats var alldeles underbart!!
Havet ligger nära hotellet o kan ses från flera av hotellets fina balkonger!! Endast några minuters promenad från hotellet finns en vacker strandpromenad som går längs havet! Det finns flera restauranger o caféer längs promenaden, samt en mindre matbutik. Från strandpromenaden går även båtar, flera gånger under dagen, till en närliggande ö! Denna ö är en riktig pärla som i stort sett bara består av en otroligt vacker strand, med gnistrande vit mjuk sand!Det kostar endast 1.50 euro tur o retur att åka med båten till den underbara ön! Kan verkligen rekommenderas!! Kerstin Bergström

Ett stort fint hotell omgivet av flera pooler! Välstädat o fräscht! Trevlig hotellpersonal som alltid var glada o hjälpsamma!Rummen, eller lägenheterna var stora o rymliga, och med plats för flera sovplatser. Kök, och toalett med dusch finns i varje lägenhet. Alla lägenheter har också en balkong att sitta o njuta på!!Hotellet har även en trevlig bar/restaurang där enklare maträtter kan köpas, eller varför inte en svalkande öl, eller drink..?!I övrigt är hotellets område en lugn o skön plats att vistas vid!
Kerstin Bergström

Tack själv för en otrolig vecka den gav ny positiv energi.
Cabanas fungerade utmärkt tycker jag. Man hade ju tillgång till allt som man skulle kunna tänkas behöva. Lugnt o stilla o med en underbar strand så nära. Samt 2 fina pooler o även inomhus, toppen alltså. Jättefina rum med gott om plats. Om jag ska leta o hitta något att klaga på så blev väl frukosten lite enformig efter ett par dagar..Det var ju inte så mycket som byttes ut från dag till dag.

Utbildningen var som förväntat bra o intensiv uppblandat med stillhet, lugn o ro. Du är ju väldigt flexibel i det sätt att vara vilket underlättar mycket. Men här kommer ett par tips, kanske kunnde en sms grupp redan vara startad när man kommer dit. Samt att det framgår tydligt att resedagarna är just resdagar o att det inte hålls några lektioner då. Tror att detta var något som missförstods denna gång.
Du är väldigt givmild med dina verktyg vilket är mycket positivt..
Kram Jeanette Jönsson

Det har varit väldigt givande att få gå på Kjells utbildning i Portugal, Cabanas. Både i det sociala mötet med alla som deltog och även Kjells viktiga lärdomar om livet, hur man ska leva och hur man ska arbeta som coach. Det är en väldigt speciell känsla att få coacha och bli coachad då jag fick uppleva egna insikter och bevittna de jag coachade komma till insikter. Hotellet var dugligt, bra med eget kök, bra badrum och sovrum! Elin Moghadas

Ett stort tack för en fantastiskt givande vecka i Portugal med Qigong, meditation och massor av teoretisk kunskap i kombination med praktiska övningar. Veckan har innehållit både lärande & varande, lugn & fullt ös, givande & mottagande, tårar & skratt. En perfekt kombination och lite extra fint att göra detta ihop med sin partner
Golden club Cabanas levde upp till våra förväntningar och passade mycket bra för ändamåletsamt hade perfekta möjligheter för att varva inom- och utomhusmiljö, allt efter önskan och väderförhållandena. Annelie Boström

Godmiddag och bamse-stort tack till dig för en underbar vecka. Resan med tåget gick fint, men det var tröttsamt. Hotellet tyckte jag var helt okej. Som jag sagt, lite sjabbigt (Bara lite) så jag hoppas att du inte betalade för mycket. Frukosten okej men jag tycker ätt det kunde varit lite mer frukt, t ex melon, vissa dagar var det bara apelsin. Läget var toppen, lugnt o skönt o närheten till restauranger, caféer o lite shopping. Utbildningen var mycket bra. Kanske att jag saknade lite fastare tider det blev lite otydligt ibland. Men i det stora hela så får du en tia på en skala mellan ett o tio. Att lära känna dig lite mer var också roligt. Många kramar från Hjördis Sandberg Hegg


Fantastisk kursvecka i en fantastisk miljö i Portugal, Tavira och med världsklass läraren Kjell. Kursen som innehöll Zenmeditation, Qi gong både power och de fem elementen, HSP Coachning, Mindfulness coachning en genomtänkt kombo av stresshantering. Oerhört givande för både nybörjare och erfarna utövare. Läraren Kjell Haglund har tänkt på allt och är varmt omhändertagande gentemot alla deltagare. Verkligen en själens krigare. Underbara deltagare med mycket gemenskap. Kursen innehåller även utflykter och gemensamma måltider på väldigt många fina restauranger. Varmt tack med Ljus och kärlek.

Mycket bekväm rymlig bungalowlägenhet, trevligt litet kök med alla faciliteter. Vacker balkong. Härlig frukost och en glad atmosfär av all personal. Jag kommer tillbaka och jag rekommenderar platsen till alla åldrar. Carola Behrendtz

Tack Kjell för ännu en magisk yttre och inre resa på Stresscoachutbildningen i Portugal. Veckan innehöll en väl avvägd blandning av Qigong, meditationer, mindfulness- och coachövningar varvat med utflykter och egen tid. Övningarna hölls utomhus eller i en bokad lokal inomhus beroende på väder. Lägenheterna, eller studios som hotellet kallar dem, är enkla men rymliga. Det fanns en bekväm dubbelsäng i stora rummet och två mindre sängar i ett mindre, rum. Hotellet ligger även i anslutning till det lilla samhället Cabanas, där det finns restauranger, mataffärer och butiker längs med vattnet. För att komma till badstranden var man tvungen att ta båt. Det bestod av en liten motorbåt för ca 10 passagerare, som tog 1,5 minut och kostade 1,5€ tur och retur. E

n av alla fantastiska saker med Kjell och Kjells kurser är Kjells generositet, i det här fallet med hämtning och lämning på flygplatsen samt skjuts till alla gemensamma utflykter som han anordnade så gott som varje dag. Frivilliga såklart att följa med på. Och utöver det, så roligt att träffa och lära känna alla nya människor på kursen. Det blir ett minne för livet. Jag kan inte nog rekommendera att delta på vilken som helst av Kjells kurser, och vill man hänga med till Portugal är det inget att tveka på. Bästa hälsningar Ulrika Cox, Stockholm

Tankar efter Tavira: Jag hade velat har varannan morgon power QiGong å varannan De 5 Elementen. Zen var morgon var kanonbra! Teori efter frukost var kanon. Att kunna fördela aktivitet efter väder är toppen. Mindefullnes på em passar bra, i allafall för mig, pga att min mentala ork har svackor då. Saknade: Trumman, trumma med månmeditation och värmeljus. Bra hotell, Bra frukost, Bra utflykter. Bra med en samlingssal! Ingrid Wennström

För mer information och anmälan
Kjell Haglund 0733-280 590,

För mer information om NYHET Certifierad Stress/Mindfulness/Meditation/Qi Gong/ Coach i PORTUGAL, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Livscoachakademin Kjell Haglund?

Bli diplomerad/certifierad

Kurslitteratur ingår

Distansutbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: NYHET Certifierad Stress/Mindfulness/Meditation/Qi Gong/ Coach i PORTUGAL

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Livscoachakademin Kjell Haglund
Hossmo Kyrkväg 1
388 92 Ljungbyholm


Livscoachakademin Kjell Haglund

Boende i Tavira Portugal / Karlskrona Sverige NYHET Alla utbildningar finns NU som Distansutbildningar Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i flera år. Han är livs- och mentalcoach, alternativterapeut, stressterapeut, författare och avspänningspedagog. Kjell föreläser...

Läs mer om Livscoachakademin Kjell Haglund och visa alla utbildningar.

Highlights