Yrkesutbildning

Certifierad Parrelations Coach - Live på plats eller på Distans Specialpris 2023

Livscoachakademin Kjell Haglund, i Varberg (+1 orter)
Längd
2 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
18 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
2 dagar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Nästa startdatum
18 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

18 oktober, 2023

  • Klassrum
  • Varberg

Om utbildningen

Certifierad Parrelations Coach

CERTIFIERAD PARRELATIONS COACH

2023 MITT SISTA ÅR UTE PÅ VÄGARNA
VILL NI MÖTA MIG LIVE! SPECIALPRISER

Sista utbildningen Live på plats i Sverige
3 dagars utbildning i Varberg den 16-18/10 2023

Kostnad 4.000kr / 6.000kr för Par. Live på plats detta inkluderar Kost & Logi samt studiematerial och arbetsmaterial samt Diplomering / Certifiering, om du deltar på utbildningen på Distans Online i Realtid eller helt i din egen takt Kostnad 3.000kr detta inkluderar studiematerial och arbetsmaterial samt Diplomering / Certifiering. Det går bra att dela upp kostnaden

Anmälan och frågor
Anmälan sker per mail
Kjell Haglund 0733-280590,

OBS Nu finns möjligheten att delta på utbildningen både Live på plats eller på Distans endera på nätet hemifrån i realtid eller helt i din egen takt när du har möjlighet. dvs du väljer tid själv, när du vill göra utbildning, du kan starta när du vill.

Om utbildningen;

Kjell Haglunds kvalificerade Par Relations Coach utbildning är processinriktad Tonvikten på utbildningen ligger på ett upplevelsebaserat lärande. Vi varvar föreläsningar med praktiska övningar, diskussion och reflektion, eget och gemensamt arbete i grupper En stor del av utbildningen ägnas åt coachande samtalsträning i par och triader och att få feedback på egna prestationer. Där syftet är lösningsfokuserad Par Relationscoaching

Vi kommer att arbeta utifrån olika metoder som lämpar sig mycket bra för par. Arbetssättet är kognitivt utformat med ett gediget och väl strukturerat material, uppbyggt kring olika viktiga områden där vi ofta stöter på svårigheter och utmaningar i en Par Relation

Utbildningen till Par Relationscoach vänder sig både till Dig som är ny och Dig som vill fortsätta utvecklas som professionell coach och till Dig som genom annan yrkesroll vill arbeta med människor utifrån ett coachande förhållningssätt eller ha Relations coachingen som ledarskapsstil.

Oberoende av hur mycket erfarenhet du har av att arbeta med människor, så får du möjlighet att i denna coachutbildning träna upp dina kommunikations och coaching färdigheter till en helt ny nivå. Förutom sedvanlig coachspecifik träning utbildas och tränas du i en mångfald av ytterligare verktyg och ett unikt och väl beprövat ramverk som kan användas för både längre coachingserier och enstaka samtal. Du får en kraftfull och "osynlig" struktur som hjälper dig att arbeta flexibelt och kreativt samtidigt.

Under utbildningen så kommer vi att förena två världar - den inre och den yttre världen. Vi kommer att jobba med den inre världen b.la med våra tankar, våra känslor, vår längtan, våra värderingar och vår kreativitet, vi kommer att utforskar hur vi kan skapa meningsfullhet i våra liv och i våra relationer. Vi kommer också att arbeta med hur detta ska komma till uttryck i den yttre världen, med b.la våra val och handlingar samt mål och önskningar om framtiden.

Under utbildningen kommer vi också sätta fokus på dina egna personliga relationer, samt din egen personliga utveckling, så att du och dina egna relationer kommer att utvecklas.

Livslånga parrelationer är numera en sällsynthet, ändå något som många drömmer om. Vi måste göra misstag i våra relationer eftersom skilsmässostatistiken säger att 50 % av alla äktenskap resulterar i skilsmässa inom fem år! Borde vi kanske gå relationskurser innan vi ingår i en parrelation? Hur påverkar vårt eget "bagage" den relation vi går in i? Vilket syfte har jag med min parrelation? Kärlek är att vilja någon väl. Hur väl vill jag min partner? Att älska är att skapa kärlek. Hur mycket kärlek ger jag i min relation? Eller förväntar jag att min partner ska ge först? Uppfyller ni varandras behov? Osv.

Par Relations Coaching erbjuder ett pågående samarbete för att hjälpa klienter att uppnå tillfredställande resultat i deras förhållande. En professionell Par relations coach stödjer individer och par som vill förbättra sin kommunikationsförmåga, anpassa sig till förändringar i deras förhållande, återställa den passion som saknas, och öka kvaliteten i deras förhållande.  Fokus för våra möten är på nuet och framtiden för er relation, inte på det förflutna som kanske gör ont med frustrationer och brutna löften.  Par Relationscoachen lyssnar utan att döma till era synpunkter, frågar insiktsfulla och ibland svåra frågor, och anpassar sin inställning till era individuella behov.

Par Relationscoaching är för människor som vill ha positiva förändringar i sitt nuvarande förhållande, och som också är villiga att ta ansvar för att genomföra de nödvändiga förändringarna. Under denna underbara resa kommer Par Relationscoachen att ge en trygg miljö där ni kan vara helt ärliga med varandra och som hjälper er att få en djupare mer kärleksfull förbindelse, ömsesidig respekt och lyhördhet för varandras känslor och åsikter.

Det är Par Relations coachens önskan att stödja och stärka kompetens och resurser som ni redan har. Vi kommer att arbeta tillsammans för att utforska realistiska alternativ, upprätta en handlingsplan för att flytta på relationen framåt, arbeta igenom alla hinder, vilket hjälper dig och din partner att nå er fulla potential.

Par Relationscoachen är en partner i att finjustera er relation.  Någon som kommer att bekräfta era framgångar och uppmuntrar er att vara den bästa personen ni kan vara i detta förhållande.  Jag tror på er potential - Gör du?

Det handlar om att få en ökad förståelse för varandra i en relation så att parterna kan påbörja arbetet med att skapa den relation dom längtar efter och förtjänar. En möjlighet till viktiga insikter i varför just dom har träffats och vad som behöver ske för att relationen ska kunna utvecklas.

Ni kommer att få uppleva nya sätt att kommunicera och förhållandets verkliga möjligheter synliggörs. Ni får redskap till att fördjupa dialogen i ett parförhållande, att hantera frustrationer, att ge och få uppskattning av partnern, att uttrycka djupa känslor, behov och upplevelser samt att återfinna glömda eller gömda resurser.

Fördelarna med att arbeta med en Par Relations coach är livsförändrande. Par Relations coaching kommer att  förändra klienternas liv och relation från att vara styrt av förbittring, förvirring och ilska till ett liv fyllt med glädje, självförtroende och en autentisk gemenskap.  När Par Relations coachen stödjer klienterna kommer dom att stärka sin egen kraft och inflytande inom relationen och tillsammans kommer ni att skapa ett verkligt partnerskap som ger er komfort, styrka och frid.  Med Par relation coaching kommer klienterna uppleva en ny gemenskap med sin partner som stärker istället för en som är som ett avlopp.

Det är Par Relations coachens önskan att stödja och stärka kompetens och resurser som ni redan har. Vi kommer att arbeta tillsammans för att utforska realistiska alternativ, upprätta en handlingsplan för att flytta på relationen framåt, arbeta igenom alla hinder, vilket hjälper dig och din partner att nå er fulla potential. 

Fördelar med Par Relations Coaching

 * Större lycka ~ känsla innehåll på insidan och utsidan

 * Mer kärlek ~ dela en ny nivå av intimitet med din partner

 * Mindre klagan ~ använda er energi på ett produktivt sätt

 * Vi känsla ~ arbeta mot gemensamma mål

 * Hitta balansen ~ lära sig att ge och ta emot villkorslöst

 * Rikare relationer ~ dela den "riktiga" du

 * Berätta sin ”sanning” ~ att vara ärlig och direkt

 * Upptäck hur ni blir allierade ~ ser oskuld i din partner

 * Färre ursäkter ~ möjliggöra det som håller oss fast

 * Medkänsla för varandra ~ se bortom sin rädsla och masker

 * Att vara medvetet medveten ~ uttrycka vad man       verkligen         vill

                  * Stöd för att gå igenom utmaningar ~ du har vad som krävs

För mer information om Certifierad Parrelations Coach - Live på plats eller på Distans Specialpris 2023, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Livscoachakademin Kjell Haglund?

Bli diplomerad/certifierad

Kurslitteratur ingår

Distansutbildningar

Så ansöker du

Du ansöker via mail till utbildaren. Se hemsidan.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad Parrelations Coach - Live på plats eller på Distans Specialpris 2023

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Cecilie J
15 nov 2021

En mycket bra utbildning. Med allt stöd och info man behöver. Jag tog det på distans. Som hadde ett mycket bra upplägg. Uppgifter och studiemateriale är otroligt bra. Man föler ...

Visa mer
5/5
Reza Hamed Erfaghi
07 jul 2020
Ett måste för alla!

Väldig innehållsrik & intressant utbildning! Rekommenderas starkt!

Livscoachakademin Kjell Haglund
Hossmo Kyrkväg 1
388 92 Ljungbyholm


Livscoachakademin Kjell Haglund

Boende i Tavira Portugal / Karlskrona Sverige NYHET Alla utbildningar finns NU som Distansutbildningar Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i flera år. Han är livs- och mentalcoach, alternativterapeut, stressterapeut, författare och avspänningspedagog. Kjell föreläser...

Läs mer om Livscoachakademin Kjell Haglund och visa alla utbildningar.

Highlights