Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

Livscoachakademin Kjell Haglund
Livscoachakademin Kjell Haglund

Boende i Tavira Portugal / Karlskrona Sverige

NYHET Alla utbildningar finns NU som Distansutbildningar

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i flera år. Han är livs- och mentalcoach, alternativterapeut, stressterapeut, författare och avspänningspedagog. Kjell föreläser och annordnar dagskurser och helgkurser med syftet att väcka deltagarna till fler insikter än de når under en föreläsning.

Kjell arbetar deltagarorienterat under sina föreläsningar och i samspel med de människor han möter. Detta, menar Kjell, ger deltagarna mycket mer än när föreläsaren är "experten" som ska lära sina deltagare. Allas erfarenheter är lika viktiga och lärandet blir bäst om det finns många moment av igenkänning för de som deltar.

Principen med utbildnings- och kursprogrammet är att vi har ett val när det gäller hur våra liv ska ta form. Som människa har du förmågan att välja, att lära av dina val och att utvecklas. Den fysiska världen finns här för att ge form och substans åt det vi vill skapa och uppleva. Att veta vad vi vill uppleva ökar sannolikheten för att det som föds ur skapelseprocessen är något som vi verkligen, uppriktigt och djupt önskat. Med klara prioriteringar som är balanserade och ordnade på rätt sätt kan du förverkliga dina högsta drömmar. Det är också viktigt att vår kreativa energi kanaliseras i riktningar som stödjer både oss själva och andra människor runt omkring oss, som stöder allt liv. Du har möjligheten att bli en medveten skapare av ditt eget liv.

Utbildnings- och kursprogrammet är även utformade för att stödja processen av växande medvetenhet och skaparkraft på olika sätt. Du får stöd i din utveckling mot att skapa dig ditt eget liv, det liv som du vill leva och även få hjälp i processen att finna ditt bidrag till det gemensamma, till den mänskliga familjen. Vi växer inte isolerat eller i ensamhet utan kan bara utvecklas tillsammans. Därför formas vägen runt dig men också runt din relation till andra människor.

LivscoachakademinKjell Haglunds utbildningarna och kurserna är till för dig som känner att det finns, någonstans inom dig, grunden för att leva ett må-bra-liv och ett meningsfullt liv. För dig som längtar efter ett sätt att förverkliga sig själv. Under utbildningarna och kurserna kommer du att lära dig sätt att frigöra dig från ditt förflutna och stiga in i ett högre sant uttryck av dig själv. Du kommer även att lära dig hur du skapar frihet inom dig själv, och hur du kan använda den friheten för att skapa förändringar i din yttre verklighet, för att bättre återspegla vem du innerst inne är och längtar efter att vara.


För mer information om Livscoachakademin Kjell Haglund, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Livscoachakademin Kjell Haglund

Varför välja Livscoachakademin Kjell Haglund?

Bli diplomerad/certifierad

Kurslitteratur ingår

Distansutbildningar

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap Längd Pris Ort
NYÅRSPRESENT 500 KR Boosta din Självkänsla / Certifierad Självkänsla Coach / KVÄLLSKURS ONLINE2022 / EGEN TAKT 2 dagar Distans
Livsstil / Personlig utveckling
Beroende / Medberoende Coach / Framtidens Coach Live på plats eller på Distans Flera orter (2)
Certifierad Andlig & Mental Coach. - Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad KBT & ACT Coach / Självkänsla Coach - För den Psykiska Ohälsan. Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad Livscoach utbildning, En av Sveriges mest Ledande Coach utbildare i 21 år - Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad Mindfulness / Meditation Coach - (Må Bra i Kropp& Själ) Live på plats eller på Distans Flera orter (2)
Certifierad Parrelations Coach - Live på plats eller på Distans 2 dagar Flera orter (2)
Certifierad Relationscoach - Live på plats eller på Distans 1 vecka Flera orter (2)
Certifierad Stress / Mindfulness / Qi Gong / Meditations Coach - (Må Bra i Kropp & Själ) Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
NYHET Certifierad Livscoach/Mentorcoach En av Sveriges Ledande Coaching utbildare i 21 år Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Hälsa / Friskvård
NYHET HSP Coach (Highly Sensitive Person) Live på plats eller på Distans 3 dagar Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Livscoachakademin Kjell Haglund

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Livscoachakademin Kjell Haglund

Hossmo Kyrkväg 1
388 92 Ljungbyholm

Tel: 0733280590
Mobil +46733280590
www.kjellhaglund.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 64 recensioner.

Cecilie Jansson
En mycket bra utbildning. Med allt stöd och info man behöver. Jag tog det på distans. Som hadde ett mycket bra upplägg. Uppgifter och studiemateriale är otroligt bra. Man föler sig bra rustad innanför ämnet efter avslutade studier. Samt så är Kjell en så engagerad mentor/lärare att det är inte svårt att fråga om problemställninger även efter avs...
Visa mer
Cecilie J
En mycket bra utbildning. Med allt stöd och info man behöver. Jag tog det på distans. Som hadde ett mycket bra upplägg. Uppgifter och studiemateriale är otroligt bra. Man föler sig bra rustad innanför ämnet efter avslutade studier. Samt så är Kjell en så engagerad mentor/lärare att det är inte svårt att fråga om problemställninger även efter avs...
Visa mer
Jasmine
Vilka fantastiska fem dagar jag hade. Denna känslan som skapades var underbar, vi alla kom i sån harmoni och detta i hjälp av underbara Kjell. Vilken passion och driv denna människan har. Jag ångrar mig inte för en sekund att jag fick denna kurs. Tack för att jag fick vara med om detta ♥️