Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

Livscoachakademin Kjell Haglund
Livscoachakademin Kjell Haglund

Boende i Tavira Portugal / Karlskrona Sverige

NYHET Alla utbildningar finns NU som Distansutbildningar

Kjell Haglund har arbetat med sin egen och andras personliga utveckling i flera år. Han är livs- och mentalcoach, alternativterapeut, stressterapeut, författare och avspänningspedagog. Kjell föreläser och annordnar dagskurser och helgkurser med syftet att väcka deltagarna till fler insikter än de når under en föreläsning.

Kjell arbetar deltagarorienterat under sina föreläsningar och i samspel med de människor han möter. Detta, menar Kjell, ger deltagarna mycket mer än när föreläsaren är "experten" som ska lära sina deltagare. Allas erfarenheter är lika viktiga och lärandet blir bäst om det finns många moment av igenkänning för de som deltar.

Principen med utbildnings- och kursprogrammet är att vi har ett val när det gäller hur våra liv ska ta form. Som människa har du förmågan att välja, att lära av dina val och att utvecklas. Den fysiska världen finns här för att ge form och substans åt det vi vill skapa och uppleva. Att veta vad vi vill uppleva ökar sannolikheten för att det som föds ur skapelseprocessen är något som vi verkligen, uppriktigt och djupt önskat. Med klara prioriteringar som är balanserade och ordnade på rätt sätt kan du förverkliga dina högsta drömmar. Det är också viktigt att vår kreativa energi kanaliseras i riktningar som stödjer både oss själva och andra människor runt omkring oss, som stöder allt liv. Du har möjligheten att bli en medveten skapare av ditt eget liv.

Utbildnings- och kursprogrammet är även utformade för att stödja processen av växande medvetenhet och skaparkraft på olika sätt. Du får stöd i din utveckling mot att skapa dig ditt eget liv, det liv som du vill leva och även få hjälp i processen att finna ditt bidrag till det gemensamma, till den mänskliga familjen. Vi växer inte isolerat eller i ensamhet utan kan bara utvecklas tillsammans. Därför formas vägen runt dig men också runt din relation till andra människor.

LivscoachakademinKjell Haglunds utbildningarna och kurserna är till för dig som känner att det finns, någonstans inom dig, grunden för att leva ett må-bra-liv och ett meningsfullt liv. För dig som längtar efter ett sätt att förverkliga sig själv. Under utbildningarna och kurserna kommer du att lära dig sätt att frigöra dig från ditt förflutna och stiga in i ett högre sant uttryck av dig själv. Du kommer även att lära dig hur du skapar frihet inom dig själv, och hur du kan använda den friheten för att skapa förändringar i din yttre verklighet, för att bättre återspegla vem du innerst inne är och längtar efter att vara.


För mer information om Livscoachakademin Kjell Haglund, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Livscoachakademin Kjell Haglund

Varför välja Livscoachakademin Kjell Haglund?

Bli diplomerad/certifierad

Kurslitteratur ingår

Distansutbildningar

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Livsstil / Personlig utveckling Längd Pris Ort
Beroende / Medberoende Coach / Framtidens Coach Live på plats eller på Distans Flera orter (2)
Certifierad Andlig & Mental Coach. - Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad KBT & ACT Coach / Självkänsla Coach - För den Psykiska Ohälsan. Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad Livscoach utbildning, En av Sveriges mest Ledande Coach utbildare i 21 år - Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Certifierad Mindfulness / Meditation Coach - (Må Bra i Kropp& Själ) Live på plats eller på Distans Flera orter (2)
Certifierad Parrelations Coach - Live på plats eller på Distans 2 dagar Flera orter (2)
Certifierad Relationscoach - Live på plats eller på Distans 1 vecka Flera orter (2)
Certifierad Stress / Mindfulness / Qi Gong / Meditations Coach - (Må Bra i Kropp & Själ) Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Nyhet Bygg din egen Shamantrumma 7 dagar Varberg
NYHET Certifierad Livscoach/Mentorcoach En av Sveriges Ledande Coaching utbildare i 21 år Live på plats eller på Distans 7 dagar Flera orter (2)
Hälsa / Friskvård
NYHET HSP Coach (Highly Sensitive Person) Live på plats eller på Distans 3 dagar Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Livscoachakademin Kjell Haglund

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Livscoachakademin Kjell Haglund

Hossmo Kyrkväg 1
388 92 Ljungbyholm

Tel: 0733280590
Mobil +46733280590
www.kjellhaglund.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 75 recensioner.

Cathrine
Tack för 5 underbara dagar med samtal och föreläsningar, god mat och härliga medstudenter.
Rebecca
Utbildningen var för mig rolig, gav mig mycket att ta med mig i form av frågor, uppgifter och övningar att använda i min coaching. Kjell är en härlig man med mycket kunskap, närvaro, humor och erfarenhet. Väldigt tillmötesgående och enkel. Det jag skulle velat ha mer av är kanske teori och fördjupning kring coaching och psykologin bakom det. Had...
Visa mer