Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Holistisk coach (distans, deltid)

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 5 recensioner.

Linda
Den här utbildningen gav mig en resa i mig själv tillsammans med andra. En helomfamning av hela människan och hur vi kan ta oss och andra vidare. En utbildning med värme klarhet och kärlek till livet, mig och andra. Vill du växa som människa och hjälpa andra växa på sitt eget vackra sätt är det här en utbildning för dig. Rekommenderar den varmt.
rektor Christina Kommentar:
Du talar om vår underbara utbildning Holistisk Coach och ja, det var så vi tänkte när vi skapade den för ett par år sen. Lycka till med din egna framtid och hoppas den kommer till nytta.
Silja Simson
Jag är otroligt nöjd med utbildningen, lagom mycket teori varvat med praktiska övningar. Jag tycker att båda delarna behövs för att få verktyg och erfarenhet inför möten med klienter. Även mycket bra för min egen personliga utveckling och bra övningar för att lättare kunna hantera min egen stress.
rektor Christina Kommentar:
Det blev som vi tänkt, en holistisk utbildning med fokus både jaget och verktyg för att kunna arbeta inom coachbranchen.
Marie
Utbildningen överträffande stort förväntningarna med inspirerande, kunniga och professionella pedagoger i en fantastisk natur omgivning. Studierna blev en lärorik resa i självledarskap och personlig utveckling som kan appliceras oavsett vilken riktning och roll jag tar i mitt fortsatta yrkesliv.
rektor Christina Kommentar:
Det bästa vi vet, överträffa våra studerandes förväntningar. Hoppas du har god nytta av din utbildning i ditt fortsatta yrkesliv.
Susanne
Ganska späckad utbildning, mycket jobb och många olika delar.
Lotta
När jag sökte denna kurs hade jag aldrig kunnat tro vad jag skulle få uppleva. En kurs som är på riktigt. Att få vara precis som du är. Få pröva en massa olika härliga aktiviteter, och allt är genomtänkt in i minsta detalj. Lärarna är helt fantastiska och så genomfina. Att läsa holistisk coach är inte att studera, det är bara njutningsfullt, mär...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in