Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Högre utbildning skidlärare

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 8 recensioner.

Sebastian
Utbildning bra, lösning av covid 19 bra, ämnena relevans för mina mål bra, boendena/lokalerna dåligt
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Tack för din recension. Känns bra att du är nöjd med din utbildning. Avseende boende så renoverar vi nu för fullt och hoppas att framtida studerande får bättre boende.
Elev
Otroligt glad att jag valde att gå HUS på lillsved. Så härlig miljö att vistas av och jättebra häng på skolan! Utbildningen ger än verkligen möjligheten att grotta ner sig i skidåkning på alla möjliga sätt både praktiskt och teoretiskt men jag lärde mig också väldigt mycket om mig själv!
rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Det är folkhögskolans hela idé du beskriver med häng och personlig utveckling. Sen är det ju inte fel att få grotta i det man gillar bäst.
HH
Bred utbildning som balanserar tydligt ämnesfokus med möjlighet för egna vägval. Kunniga lärare i och utanför ämnet. Utvecklar ledarskap och social kompetens genom självkännedom och den personliga resan. Gå in med öppet sinne och kom ut med starkare kompetens om ämnet, industrin och människors utveckling. Ett härligt år som fortsätter ge ...
Rektor Christina på Lillsved Kommentar:
Tack för din fina recension! Du har fått uppleva folkhögskola när det är som bäst. Hoppas du funnit ett jobb som du trivs med och känner dig väl förberedd för.
Visa mer
Hugo Elvingsson
Under detta året fick jag nä ger med kunskap om skidåkningen, men det viktigaste av allt är dem vänner och kontakter jag fått. Ovärderligt!
rektor Christina Kommentar:
Vad roligt att du är så nöjd med din utbildning på alla plan. Hoppas du bidrar väl till framtidens snösportledare/skidlärare och känner att du har nytta av din utbildning på Lillsved.
Filip Andersson
Det var otroligt lärorikt för mig att studera och bo på en folkhögskola. Utöver det fick jag med mig massvis med kunskap, idéer från andra och erfarenhet som sen har hjälpt mig att utvecklas till en bättre skidlärare men även som person. Jag hade otroligt roligt under min tid på Lillsved och har nu vänner i skidorter över hela landet (Sverige ...
rektor Christina Kommentar:
Tack för dina fina ord och att du fick med dig så mycket mer än bara utbildningen. Det är essensen av att gå på folkhögskola.
Visa mer
Erika
Hade inga direkta förväntningar på utbildningen men oj vad kul jag har haft. Och så mycket jag har lärt mig, både om mig själv och inom yrket. Är inte den som gillar att gå i skolan men om alla skolor var som den här med samma typ av upplägg på utbildningen. Då hade jag sökt fler utbildningar och pluggat så mycket mer. Dessutom får man vänn...
rektor Christina Kommentar:
Grym Erika! Vi erbjuder fler utbildningar om du i framtiden skulle lägga skidorna på hyllan. Lycka till med ditt arbete.
Visa mer
Johanna
Ett skolår har aldrig gått så fort som det gjorde under mitt år på Lillsved! Det kändes som att ha en extra familj där ute, fast mycket större då. Om man ville hitta på något efter skolan fanns det alltid någon man kunde göra det med. Gå promenader i löpspåren, paddla i skärgården, träna, vara i sporthallen eller bara hänga i elevboendena. Lär...
rektor Christina Kommentar:
Jag blir otroligt glad hur du beskriver tiden på Lillsved, då vår strävan alltid är att leverera så bra vi bara kan. Tack och välkommen tillbaka!
Visa mer
Sara
Har gått de två första stegen med SLAO och NSA och tyckt att det varit bra. Men detta var verkligen något helt annat. Att ha ett helt skolår på sig att grotta ned sig i skidsporten kändes mycket mer värdefullt än att bara gå kurs under en veckas tid. Man får en mycket djupare förståelse, och dessutom en fantastisk termin på folkhögskola! Förutom...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in