Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Lärcenter Falköping

Snittbetyg: 3,4

Baseras på 9 recensioner.

Före detta elev
(1)
Började utbildningen, men hoppade av efter fyra månader. Jag ber om hjälp av lärare, men denne vägrar, vid flera tillfällen. Lärare finns inte alls närvarande i verkstan. Man får klara sig själv eller fråga en annan elev. Vissa lärare har en nonchalant attityd när man vill diskutera hur arbetet skall gå till. Om jag inte hunnit slutföra en u...
Lärcenter Falköping Kommentar:
Vad tråkigt att du inte kände att du fick den hjälp du behövde vid dina studier hos oss. Vi tycker också det är olyckligt att vi inte fick möjligheten att bemöta din upplevelse. Eftersom utbildningen till största delen är en praktisk hantverksutbildning måste uppgifterna genomföras på plats i skolverkstaden. Det är därför svårt att låta de stud...
Visa mer
Gammal elev
(1)
Oprofessionell utbildning, t.ex lärarna syns inte till under arbetstid i klassrum/verkstäder. Genomgående särbehandling av elever. Anmälningar har gjort osv. Sök inte hit om du vill gå en rolig utbildning och bli guldsmed.
Lupo
(4)
Som helhet en mycket trevlig skola med bra lärare och glad personal. Undervisning som blandar både teori och praktiska övningar. Merparten av lärarna hade god yrkeslivserfarenhet vilket resulterade i väldigt intressanta föreläsningar.
Pamela Arredondo
(4)
Jag läste på Lärcenter i Falköping och utbildade mig till Logistikutvecklare. Jag är mycket nöjd med både skolan och utblindningen. Självklart att jag rekommenderar skolan och utbilningen.
Reine
(4)
Tillsammans med min bakgrund inom verkstadsindustrin har utbildningen gett mig en större förståelse för hur allt hänger ihop (från leverantör till kund, ekonomi och produktionssystem). Jag har fått mycket större möjlighet att söka olika typer av jobb inom verkstadsindustrin.
Jan Erikson
(5)
Trevlig skola, engagerad personal. Man tas väl omhand. Lätt att ta sig till. Hög trivselnivå med bra stämning i utmärkta lokaler. Erfarna och intressanta lärare för spännande utbildning som ger jobb.
Anonym
(4)
Lovisa Lidskog
(4)
Anonym
(4)
man kunde studera i egen takt
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in