Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Utbildning i Falköping

Lärcenter Falköping

Drömmer du om att ta nästa steg i livet eller karriären? Att lära nytt, lära mer och lära om ger dig den kompetens som behövs för att du ska utvecklas och få ett stimulerande arbete. Lärcenter Falköping erbjuder en kreativ lärmiljö med flexibelt lärande i nära samarbete med arbetslivet. Dina behov och förutsättningar ligger till grund för skolans arbetssätt. Tillgänglighet, kommunikation och information är ledorden som Lärcenter Falköping arbetar efter. 

YH-utbildningarna sker i nära samarbete med arbetslivet. Ta chansen att studera en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och öka dina chanser till jobb efter examen! I dagsläget får 90 procent jobb efter avslutad utbildning - inom relevant bransch. Utbildningarna är helt kostnadsfria och CSN-berättigade. Om du saknar behörighet för Yh-utbildningar kan vi erbjuda förberedande vuxenutbildningar till dessa. 

Ta chansen redan idag och utbilda dig för framtiden! Beställ information eller ansök redan idag. Varmt välkommen till Lärcenter Falköping!


För mer information om Lärcenter Falköping, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort Pris
Lärlingsutbildning servering bar/hotell Falköping

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lärcenter Falköping

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Lärcenter Falköping

52181 Falköping


Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 8 recensioner.

Gammal elev
(1)
Oprofessionell utbildning, t.ex lärarna syns inte till under arbetstid i klassrum/verkstäder. Genomgående särbehandling av elever. Anmälningar har gjort osv. Sök inte hit om du vill gå en rolig utbildning och bli guldsmed.
Lupo
(4)
Som helhet en mycket trevlig skola med bra lärare och glad personal. Undervisning som blandar både teori och praktiska övningar. Merparten av lärarna hade god yrkeslivserfarenhet vilket resulterade i väldigt intressanta föreläsningar.
Pamela Arredondo
(4)
Jag läste på Lärcenter i Falköping och utbildade mig till Logistikutvecklare. Jag är mycket nöjd med både skolan och utblindningen. Självklart att jag rekommenderar skolan och utbilningen.