Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Med anledning av utvecklingen av covid-19 kommer vi att genomföra all undervisning och examination på distans. Vi genomför redan flera utbildningar helt på distans och vi är väl förberedda på att undervisa helt på distans. Om du känner dig osäker på vad som krävs för att genomföra studier på distans när det gäller t.ex dator, internetuppkoppling, video, ljud osv. så hjälper vi dig gärna med att hitta fungerande lösningar.

Vill du bli en terapeut som kan skräddarsy effektiva och kreativa sätt att vända svårigheter till möjligheter?

SIEP använder moderna lösningar för utbildning inom psykologi t.ex genomförs vissa utbildning online. Väljer du att studera med oss så gör du det till stor del på distans hemifrån (eller var du än önskar vara). Tidsbesparande, bekvämt och inte minst klimatsmart tycker vi! Vissa utbildningar har träffar på plats i Stockholm och Uppsala. JoAnne är Professor Emerita i psykologi och har lång erfarenhet av forskning, utbildning och handledning. Hon är även pionjär inom ACT (en del av tredje vågens beteendeterapi). Tommy är legitimerad psykoterapeut KBT och har utvecklat och designat E lärande inom evidensbaserad psykologi sedan 2008.
Vi hoppas få möta just dig i våran utbildningsplattform. Vår målsättning är att det ska bli en givande och utvecklande resa och att du ska lära dig massor! Under resans gång tar vi tacksamt emot feedback från dig och försöker individanpassa så det passar just dig. Det gäller även betalning av kursavgift som går att dela upp. 

Så vill du lära dig processbaserad psykoterapi, KBT eller ACT? Välkommen till oss!

JoAnne och Tommy


För mer information om Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Sociologi / Socialpsykologi Längd Pris Ort
ACT ackrediterad specialistkurs för psykologer 1 termin Från 22 500 SEK Distans
ACT grundkurs 1 termin Från 22 500 SEK Distans
Ettårig KBT-utbildning 2 terminer Från 22 500 SEK Distans
KBT steg-1 (grundläggande utbildning i psykoterapi) 4 terminer Från 34 750 SEK Distans
Orienteringsutbildning i KBT 5 veckor Från 2 250 SEK Distans

Visa alla

Reportage

SIEP

Vill du bli en terapeut som kan skräddarsy effektiva och kreativa sätt att använda svårigheter till möjligheter?

Läs mer

SIEP använder moderna lösningar för utbildning och genomför bl.a. vissa utbildningar online inom modern evidensbaserad psykologi, KBT och ACT.

-Det är ett sätt att göra kompetenshöjning mer tillgängligt förklarar Joanne Dahl, psykolog, psykoterapeut och professor emerita på SIEP. Under sina 50 yrkesverksamma år har hon arbetat kliniskt och mött många människor som genomgått svåra perioder i livet samtidigt som har arbetat med utbildning, handledning och med forskning på Uppsala Universitet. SIEP erbjuder exempelvis grundutbildning i psykoterapi, kortare kompetenshöjande utbildningar, skräddarsydda uppdragsutbildningar, handledning samt utbildning i ACT som är ackrediterad av psykologiförbundet. Utbildningarna riktar sig till dig som redan idag arbetar med människor i behandling eller terapi men även till dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv. 

-Psykologi är ett område där vi behöver vara ödmjuka inför att kunskapen uppdateras och förnyas kontinuerligt av all forskning som görs på olika håll i världen. Vi följer utvecklingen och lägger stort värde i att göra våra studenter väl förberedda för framtida utmaningar. Det innebär bl.a. att följa utvecklingen mot ett processbaserat arbetssätt inom terapi. Ett exempel på en processbaserad terapi är Acceptance and Commitment Therapy, ACT.

-Olika skeenden i livet kan vara tuffa, men modern psykoterapi som ACT hjälper människor att se värderingar och möjligheter till att växa i varje kris. Det finns alltid någonting viktigt i smärtsamma händelser och det finns alltid smärta i viktiga händelser. Om man försöker undvika det onda, undviker man också det goda. Ett vitalt liv är fullt av både och.

-I våra utbildningar får du lära dig att arbeta utifrån beteendeanalys och ringa in det centrala i ett problem. Du får lära dig att använda psykologisk flexibilitet för att hjälpa alla sorters människor att kunna se svårigheter som en möjlighet till att växa och blomstra.


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

Edövägen 2
132 30 Stockholm

Tel: +46 709 85 01 36
Mobil +46 706 63 43 45
www.siepinstitute.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 11 recensioner.

Anna
(5)
Bra upplägg, intressante föreläsningar och kunnig handledare
Liselotte
(5)
Mycket nöjd med utbildningen, bra och relevant litteratur, bra föreläsningar, bra material, uppdaterat och följer aktuell utveckling och forskning inom KBT.
Amina
(4)
Bra och lärorik utbildning.