SIEP

Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi


SIEP använder moderna lösningar för utbildning inom psykologi t.ex genomförs vissa utbildning online. Tillsammans med vårt nätverk av internationella forskare garanterar vi att våra kurser och utbildningarna håller hög kvalitet med utgångspunkt från den senaste forskningen. Väljer du att studera med oss så gör du det till stor del på distans hemifrån (eller var du än önskar vara). Tidsbesparande, bekvämt och inte minst klimatsmart tycker vi! Vissa utbildningar har träffar på plats i Stockholm och Uppsala. JoAnne är Professor Emerita i psykologi och har lång erfarenhet av forskning, utbildning och handledning. Hon är även pionjär inom ACT (en del av tredje vågens beteendeterapi). Tommy är legitimerad psykoterapeut KBT och har utvecklat och designat E lärande inom evidensbaserad psykologi sedan 2008.
Vi hoppas få möta just dig i våran utbildningsplattform. Vår målsättning är att det ska bli en givande och utvecklande resa och att du ska lära dig massor! Under resans gång tar vi tacksamt emot feedback från dig och försöker individanpassa så det passar just dig. Det gäller även betalning av kursavgift som går att dela upp. 

Den grundläggande psykoterapiutbildningen (Steg 1 KBT) är granskad och godkänd av sfKBT.

Så vill du lära dig processbaserad psykoterapi, KBT eller ACT? Välkommen till oss!

JoAnne och Tommy


För mer information om Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Sociologi / Socialpsykologi Längd Pris Ort
Ettårig KBT-utbildning 2 terminer Från 22 500 SEK Flera orter (2)
Grundläggande psykoterapiutbildning KBT (Steg 1 KBT) 4 terminer Från 149 500 SEK Flera orter (3)
Introduktionsutbildning i KBT 5 veckor Från 2 250 SEK Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Skandinaviska Institutet för Evidensbaserad Psykologi

Edövägen 2
132 30 Stockholm

Tel: 070 985 01 36
Mobil 0706 63 43 45
www.siepinstitute.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 20 recensioner.

Elin

Utbildningen gav en känsla av att vara i framkant utifrån senaste forskning. På ett nytänkande och lekfullt sätt kunde en samtalsbehandling utformas med syfte att bli så effektiv som möjligt för den specifika klienten. Tack för allt jag lärt mig och alla givande handledningstimmar!

Emelie

Sammantaget upplevs utbildningen som dynamisk och följsam i tiden. Mycket eget ansvar med frihet i upplägg av studietid och till kunskapsutveckling. Hög akademisk legitimitet. Rekommenderar varmt denna utbildning.

Charlotte

Evidensbaserad utbildning med erkända föreläsare/forskare från hela världen. Proffsig handledning. Jättenöjd med utbildningen som helhet!