Katrinebergs folkhögskola – en av landets äldsta folkhögskolor

På Katrineberg hittar du det du är bra på. Det spelar ingen roll vilken kurs du går här, målet är alltid detsamma: Att bli klokare på sig själv, livet och världen.

Studierna på Katrinebergs Folkhögskola är kostnadsfria, berättigande till CSN och chansen till internatboende finns - vilket skapar social gemenskap och gör folkhögskoletiden till en unik upplevelse.

Möt mångfalden på folkhögskola

Skolan är med dig och skapar viktiga verktyg för dina framtidsplaner. Skola, utbildning och kurser handlar inte bara om att ta sig igenom en viss bok, prestera bäst eller att göra alla rätt på ett prov. Nej, ett år på folkhögskola är så mycket mer.

Om du är filmnörd, biten av politik, idrottsfreak, filosofisk tänkare, besatt av teater eller helst lite av varje, så är ett år på Katrineberg en möjlighet att möta mångfalden. För mångfalden är stor på denna skola och chansen till möte med nya vänner är i princip obegränsad. Det finns bara ett viktigt krav och det är att det hänger på dig och din aktiva medverkan.


För mer information om Katrinebergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Katrinebergs Folkhögskola

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Katrinebergs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Katrinebergs Folkhögskola

Katrinebergs Folkhögskola
310 58 Vessigebro

Tel: 0346 - 575 00
katrineberg.regionhalland.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Emma

Att gå på Katrinebergs idrottsutvecklingslinje (som den hette då) är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. Träffade några av mina bästa vänner under tiden där och kan varmt rekomendera alla att gå på Folkis! Folkiskulturen är den bästa! Man träffar så mycket folk man aldrig hade mött annars. Plus plus plus!

Marcus

Året som jag ägnade på Katrinebergs folkhögskola var tveklöst mitt bästa år. Volleyboll, fotboll, KIFEN, orientering, klitterbadet, anatomi,massage,styrketräning, blandade lekar i sporthallen, trevliga människor på skolan och världens godaste mat. Finns mycket att säga om denna helt underbara skola. Tack till min underbara klass och ett s...

Visa mer
martinsen

otroligt roigt och utvecklande. Fick mig att hitta rätt väg i min fortsatta liv eftersom jag hittade vad jag var intresserad av och fick en möjlighet at genomföra det...