Plugga till frisör i Köpenhamn - välj mellan dags- eller kvällsutbildning 

Som frisörstudent vid Köpenhamns frisörskola är dina alternativ många. Kanske vill du gå en mer omfattande frisörutbildning som utrustar dig för ditt första frisörjobb? Eller känns en introduktionskurs till frisöryrket som något för dig? Vad du än väljer så kan Københavns Frisørskole erbjuda dig ett flexibilt studieupplägg som gör det möjligt att ta del av utbildningen på heltid under dagen eller deltid på kvällen. Våra utbildningar låter dig studera på ett sätt som passar din rådande livssituation.

Alla kurser kan tas på en av frisörskolans avdelningar - vad som passar dig bäst. Välj mellan frisörskolan i Vesterbro, Frederiksberg eller i Valby.

KF1

Friska upp dina färdigheter som frisör med en kurs

Är du redan frisör och har du varit borta från yrket ett tag? Då kan en skräddarsydd träningskurs för frisörer vara något för dig. Här kommer du att få förnya dina kunskaper inom dagens modetrender och arbetet i salongen. Du kan gå kursen på kvällen eller dagen och vi utbildar dig i de senaste trenderna och teknikerna inom både skärning, färgning och permanent. Det ger dig en solid utgångspunkt för nya karriärmöjligheter som frisör.

Vill du lära dig av branschens bästa frisörer?

Nedan kan du klicka dig vidare och hitta den frisörutbildning eller frisörkurs som matchar dina behov och önskemål. Gemensamt för dem alla är att du lär dig av professionella frisörer - frisörer som bland annat utbildas av några av världens bästa frisörer från Sassoon Academy, som är vår partnerskola. Det är din garanti för en frisörutbildning på internationell nivå.

Kontakta Københavns Frisørskole idag och få hjälp med att välja rätt frisörutbildning för dig!


För mer information om Københavns Frisørskole, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Københavns Frisørskole

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Skönhet
Frisör Längd Pris Ort
Frisörkurs - 8 mån (kvällstid) 8 månader Från 19 500 DKK Köpenhamn
Frisörkurs i herrklippning - 3 mån 3 månader Från 19 500 DKK Köpenhamn
Frisörutbildning - 12 mån (dagtid) 1 år Från 29 500 DKK Köpenhamn
Frisörutbildning - 18 mån (kvällstid) 18 månader Från 29 500 DKK Köpenhamn

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Københavns Frisørskole

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Københavns Frisørskole

Vesterbrogade 28, 1 th
1620 København V

Tel: 33 24 05 33
www.kbhfrisoerskole.dk