Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Hälsa, kost och träning, bli hälsoutvecklare!

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 12 recensioner.

Daniel
(3)
Efter första säsongen av skolan känner jag att jag är nöjd. Mycket beroende av folket, man kan säga att de gjort mer än hälften av upplevelsen. Skolan i sig ser och lyssnar bra på sina elever, kan bara prata för mig själv och den linje jag läser, hälsoutvecklare. Tycker mycket om att de också har piano och fika vilket gör att de känns som en rik...
Visa mer
jj
(5)
Helt fantastisk utbildning om du är intresserad av hälsa och livsstil. Ett år som överträffat mina förväntningar med råge!
CS
(3)
Jag tycker att alla ämnena är jätteintressanta, men jag hade behövt mer tid för varje moment. Jag har inte möjlighet att lägga så mycket tid som jag hade velat och behövt på varje moment eftersom att vi har flera uppgifter inom olika moment pågående samtidigt, och det gör tyvärr att jag känner mig stressad. Mycket synd för jag hade hoppats att d...
Bengt Jönsson Kommentar:
Kul att du tycker vår utbildning är bra! Precis som du skriver är studietempot högt, motsvarande ett heltidsarbete och kräver en god förmåga att planera sina studier. Då vi har en hög lärartäthet finns samtidigt stora möjligheter att få hjälp och stöd av dina lärare.
Visa mer
Julija Jaronske
(1)
Gammal information som stämmer inte med nuvarande undersökningar. Bara fysisk närvaro som räknas (man eller ens barn kan inte bli sjuk), men inte aktiv deltagande och engagemang i ämnena, uppgifter, projekten. 0 problemlösning.
Bengt Jönsson Kommentar:
Vissa moment på kursen måste göras på plats, speciellt om det är grupparbete. Men det borde finnas moment man kan göra hemma vid behov. Prata med dina lärare och försök hitta en lösning.
Lycka till i fortsättningen.
Joakim
(5)
En omfattande utbildning med brett och sunt perspektiv som jag upplever slår det mesta inom genren. Fantastiska lärare och kurskamrater! Fin, icke-kommersiell ubildningsfilosofi med kunskapen i fokus.
Alex
(5)
Mycket bra skola, med kompetenta lärare. Rekommenderas starkt!
SK
(5)
En utbildning som är super kul och intressant. Det omfattar de mesta och väldigt kompetenta lärare! Rekommenderas starkt för er som är intresserad av träning och coachning.
Özge Özen Zink
(5)
Utbildningen till Hälsoutvecklare på Jakobsbergs Folkhögskola erbjuder en chans till personlig utveckling på många plan. En själslig resa i Mindfulness, Acceptans och Stresshantering, vilka ger verktyg till att hantera livets utmaningar, privat som professionellt. En fysisk och mental förstärkning genom Gruppträning, Fysiologi, Kost och Anatomi....
Visa mer
Anna
(4)
Riktigt härliga, engagerade lärare och mycket bra innehåll i kursen. Skulle rekommendera skolan och denna utbildning till alla!
tilde
(5)
En fantastisk skola med massa möjligheter att utvecklas som person. Lärarna är kunniga och stämningen bland eleverna är skön, man har alltid kul när man kommer till skolan. Maten är ett stort plus och omgivningen också!
*****
(5)
Jag kan varmt rekommendera den här utbildningen som har stärkt mig och mina kunskaper inom området hälsa i flera olika aspekter. Det är en helhetsutbildning som inte bara syftar till kost och motion, utan också till den enskilde individen i frågor som psykisk hälsa och till större sammanhang som till exempel gruppdynamik och motiverande samtal.
Viktor gårdenberg
(4)
Härligt läge på skolan, lätt att ta sig dit från pendeln, underbara lärare och bra undervisning. Fem tummar upp.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in