Jakobsbergs Folkhögskola

I en vacker herrgård i Jakobsberg, 20 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm,ligger Jakobsbergs folkhögskola. Sedan 1919 har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn. Vår religiöst och partipolitiskt obundna ställning ger utrymme för engagemang, kritiskt tänkande och radikal debatt. Jakobsbergs folkhögskola vill vara ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur. Vi strävar efter att solidaritet, hållbar utveckling och jämställdhet ska prägla såväl den dagliga undervisningen som skolans gemensamma aktiviteter.

Huvudman för skolan är Föreningen Jakobsbergs Folkhögskola.

På skolan har vi följande heltidsutbildningar:

Allmän kurs ger behörighet för högre studier och fördjupar din medborgerliga bildning. Dessutom finns naturvetenskapligt basår som motsvarar naturvetenskapligt program på gymnasienvå.

Profilkurserna består av journalist-, hälso-, skrivar- och konstutbildningar.

Flera av våra kurser ger möjlighet till projektterminer och fördjupningsstudier. 

På uppdrag av arbetsförmedlingen driver vi en etableringskurs för nyanlända och en studiemotiverande folkhögskolekurs för arbetslösa ungdomar.


För mer information om Jakobsbergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Jakobsbergs Folkhögskola

Jakobsbergs Folkhögskola Facebook

Utbildningar

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Jakobsbergs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jakobsbergs Folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, Box 161
177 23 Järfälla


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 161 recensioner.

Emma

Jag gick denna kurs både vt-22 och ht-22 och det är bland det bästa jag gjort! Jag lärde mig jättemycket och med hjälp av lärare och min kursare lyckades jag med det jag föresatt mig: att skriva en roman!

Anna Nilsson

Jag är mycket nöjd med skrivarkursen Projekt Facklitteratur! Kursen har ett utmärkt upplägg - den är krävande men otroligt givande. Kursinnehållet, skrivövningar och kursträffarna leder en framåt i skrivprocessen på ett tydligt och proffsigt sätt. Härligt också att få vara i ett skrivande sammanhang med andra som skriver! 🙂

Mita

Underbart att fokusera på hälsa i ett helt år! i tanken, med kroppen och i naturen Rekommenderas <3