Certifierad PT Utbildning på distans

Intensive PT
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Kristinehamn, Lund, Stockholm, Örebro
Heltid/deltid
19 900 SEK inkl. moms
Engelska
Kommande starter
Göteborg
löpande 
Kristinehamn
löpande 
Lund
löpande 
Certifierad PT

Om utbildningen

Bli Certifierad PT på distans

IntensivePT är Sveriges överlägset största PT-Utbildning på distans. Utbildningen passar perfekt för dig som vill bli PT men inte har möjlighet att åka fram och tillbaka till skolan varje dag eller om du inte har möjlighet eller vill ta ledigt från jobbet för att utbilda dig.

Med våra distansbaserade föreläsningar 17:00 -21:00 kan du utbilda dig i lugn och ro hemma i soffan. Alla föreläsningar spelas dessutom in så det gör inget om du missar något.

Förutom att vi utbildar dig i det vanliga som anatomi, fysiologi, näringslära, kosttillskott, skador, träningslära och grundrörelser så ger vi dig även alla verktyg du behöver i praktiken. Vi pratar om vad det är för skillnad på att vara anställd på en gymkedja och på att vara "egen". Vi förmedlar våra små tips som vi plockat upp genom åren som tränare, som hur du enklast skaffar klienter. Men viktigast av allt är att vi lär er att hela tiden ligga steget före alla andra tränare där ute. Hur man jobbar digitalt och uppdaterat.

Du som elev har vårt fulla stöd före, under och efter utbildningen. När du är klar med din examination läggs du till i gruppen för alla som klarat utbildningen. Där finns läkare, kiropraktorer, sjukgymnaster och hundratals PTs. Denna grupp kommer väl till hands när du stöter på problem i arbetslivet, behöver ett bollplank eller bara vill få inspiration.

"Superbra föreläsare med intressanta och givande föreläsningar"
-Veronica Holm, Prema Yoga

"En kanon bra utbildning. Med mkt kompetenta lärare och föreläsare. Det är en tuff utbildning som kräver en otrolig disciplin under studierna. Jag kan varmt rekommendera denna."
-Erika Hjäpre, Sportlife

'"Intensiv, intressant och grymt kul utbildning där man måste ha fullt fokus all vaken tid för att ta in, smälta och lära. 5 hantlar av 5 möjliga åt alla föreläsare/utbildare i både de teoretiska och praktiska delarna av kursen. Rekommenderas!"
-Pernilla Nord, Träna Med Mig

"Proffsig utbildning med duktiga föreläsare. Väl genomtänkt med mycket bra innehåll. Rekommenderas varmt."
-Maria Jakobsen, MIPT

"Väldigt seriös och bra utbildning med mycket kompetenta lärare som på ett bra & pedagogiskt sätt går igenom varje föreläsning, alltid tillgängliga att svara på frågor om man behöver det"
-Sara-Maria Lövgren, PT by Sara

"Grymt utbildning! Bra lärare och uppdaterat material. Rekommenderas starkt."
-Emma Lundin, PT365

"Riktigt bra utbildning! Heltäckande och pedagogiskt. Materialet känns genomtänkt och alla lärare är engagerade. Stark rekommendation från min sida" 
-Erik Jernberg, Barbell Club Bergslagen

"Mycket bra utbildning med engagerade lärare/föreläsare. Rekommenderar verkligen utbildningen för dig funderar på PT eller bara är intresserad av hur du bäst tar hand om din kropp."
-Sara Michaelsdotter

För mer information om Certifierad PT Utbildning på distans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursplan

Utbildningens innehåll

Kursplanen innehåller teori och praktiska övningar inom bland annat:

 • Anatomi
 • Fysiologi
 • Träningslära
 • Näringslära
 • Neurokemi
 • Biomekanik
 • Kosttillskott
 • Skador
 • Kettlebells
 • Olympiska lyft
 • Gymnastik
 • Grundrörelser
 • Uppvärmning
 • PT-Online
 • Tester
 • Programkonstruktion
 • Fettförbränning
 • Muskeluppbyggnad

Så ansöker du

Vi har satt ihop ett förkunskapsdokument på ungefär 120 sidor du får tillgång till när du anmäler dig. Detta vill vi att du kan när utbildningen väl startar.'Vi går självklart igenom all denna info även på utbildningen. Så det gör inget om du inte kan allt vid start.

Examen & Intyg

IntensivePT är godkända för att ge ut Personal Trainer (EQF Level 4) via EuropeActive (EHFA). Alla tränare som utbildas via oss har möjlighet att skrivas in i EREPS. Detta innebär att du som tänkt dig jobba utanför Sverige har möjlighet till detta.

Kostnader

Vi erbjuder delbetalning via vår partner Svea Ekonomi. Du kan betala på 12 eller 24 månader helt utan ränta eller extra kostnader. Det enda du behöver göra är att skriva att du önskar delbetala när du anmäler dig så löser vi resten. Nu erbjuder vi även betalning med BitCoin

Fortsatta studier

Vi har tränare med utbildning från oss på de flesta gymkedjor i Sverige. Vi har även tränare från oss i USA, Australien, Brasilien, Malta, m.m. Om din plan är att starta eget lär du dig mer om detta i vår föreläsning "Jobba som PT"
I vår samlade grupp för alla som klarat utbildningen finns representanter från Sveriges bästa kedjor för att erbjuda jobb.

Intensive PT

Bli licensierad PT och Kostrådgivare på distans!
IntensivePT - Sveriges största PT-Utbildning

Vi förstår att du inte har obegränsat med tid. Det är därför vi har skapat en intensivutbildning på distans. Du slipper resvägen till och från skolan. Du kan lyssna på alla föreläsningar i lugn och ro hemma framför dator, telefon eller surfplatta.Vi var...


Läs mer om Intensive PT och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad PT Utbildning på distans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Intensive PT

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 26 recensioner.

Linda

Upplägget är riktigt bra, föreläsarna är duktiga och förmedlar kunskapen på ett bra sätt så man känner sig delaktig. De är närvarande även utanför föreläsningarna med snabb återkoppling och svar på det du undrar. Är mycket nöjd!

Jens Moberg

Bästa beslutet jag tagit är att gå Pt utbildning via intensivept. En otroligt komplex utbildning med kompetenta föreläsare. Jag rekommenderar verkligen denna utbildning! Väldigt lärorik med tuff tentamen men då är det en proffsig utbildningen också! Stort tack Intensivept

Angelica

Fantastisk utbildning! Grymt bra upplägg med fantastiska lärare och praktiska helgen var pricken över i:et! Du får ta det i ditt egna tempo och får med dig så mycket mer än kunskap om träning!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in