Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Rosenterapeut

HumaNova
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg, Stockholm
2 år
Deltid
Svenska
Kommande starter

Plats & start


Göteborg
Hösten och våren

Stockholm
Hösten och våren

Rosenterapeut

Utbildning till Rosenterapeut

Rosenmetoden är en kroppsbehandling som arbetar med lätt beröring för att bidra till såväl fysisk som mental och emotionell avspänning.

Metoden grundades av Marion Rosen och är väl etablerad runt om i världen, den används ofta för personlig utveckling och är en mild men kraftfull metod. Metoden ger möjlighet till ökad kontakt med ett mer autentiskt jag och stöder därmed förmågan att leva med integritet och klarhet.

Rosenmetoden använder mild beröring och samtal för att öka självmedvetenheten hos klienten. Rosenmetodens beröring är icke-manipulerande, icke-krävande och lyssnande. En utövare av Rosenmetod arbetar med och tittar på förändringar i spänningen och avkopplingen av klientens muskler och andningsmönster.

Genom denna unika metod kan man lära känna sig själv mer fullständigt och direkt. Den skickliga användningen av ord ökar resan inåt för att stödja klientens medvetenhet om sin inre process. Denna process aktiverar naturligt kroppens medfödda förmåga att återställa sig, vilket leder till ökad lätthet och mer utökad kapacitet i det dagliga livet.

Ett första steg för dig som är nyfiken är att prova på en introduktionskurs för din egen utveckling eller för att påbörja din egen resa till utövare av Rosenmetoden.

För mer information om Rosenterapeut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

HumaNova

HumaNova - personligt och organisatoriskt växande

Söker du nya vägar i ditt yrkesliv eller vill du utvecklas som människa? Välj HumaNova! HumaNova har under sina verksamhetsår diplomerat hundratals konsulter och terapeuter, vilka idag är verksamma inom organisatoriskt och personligt växande. HumaNova Utbildning är Nordens största fristående...


Läs mer om HumaNova och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Rosenterapeut

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in