Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Story

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 14 recensioner.

Daniel Jullander
(4)
Superkul och superintressant.
Emma
(5)
Oerhört givande utbildning i vacker miljö. Lärde mig extremt mycket och utvecklade både mitt skrivande och mig själv som person. Lektionerna höll hög klass och var varierade. Om jag fick chansen att göra om det så skulle jag göra det utan att tveka!
Berend
(5)
Arvid är nog det bästa exempel på en förebild som lärare och klass ledare. Han gör Story så som han själv vill gå på utbildningen, mer kan man inte begära från en studerande.
Michelle
(4)
Story var det bästa jag har gjort! Att praktiskt få lära mig allt som har med manus att göra har varit ovärderligt och jag lärde mig tusen gånger snabbare än om man endast hade pluggat teoretiskt och analyserat än att skriva själva. Utbildningen är otroligt proffsig och Arvid som lärare var ovärderlig!
Mathilda
(4)
Roligt och väldigt lärorikt. Lärarna/föreläsarna är väldigt kunniga, och innehållet är superintressant.
Mattias
(5)
Vart ska man börja liksom? Det har varit underbart. Fantastisk undervisning, fantastisk kunskap, fantastiska lärare, fantastiska föreläsare, fantastiska klasskamrater. Som en person med svårigheter när det gäller den sociala förmågan så har min upplevelse på Story och Gotlands folkhögskola i Fårösund varit otroligt givande. Jag har aldrig träffa...
Visa mer
Emma Högström
(5)
Det är faktiskt helt otroligt att denna utbildningen finns i Sverige. Under mina två år så har jag fått möjligheten att skriva otroligt mycket och dessutom i många olika format och genres. Utöver det har jag fått möjligheten att ha ett säkert 20/30-tal väletablerade manusförfattare, producenter och andra bransch-folk som föreläsare. Rekommendera...
Visa mer
Amanda Carselind
(5)
En utbildningen som har mycket att erbjuda och ger en hel del erfarenheter samt kunskaper att lära ut till elver. Otroligt lärorikt och mycket material får man att arbete framåt med. Och alla lärorika föreläsningar från runt om i världen som ger mycket mer kunskaper.
Viggo
(5)
Den bästa manusutbildningen man skulle kunna önska sig. Professionella lärare från hela världen lär ut manusskrivande, och eleverna får själva lära sig att både planera och skriva stora mängder manus. Utbildningen ger stor förståelse för teorier om storytelling, samtidigt som man alltid får chansen att använda teorierna i praktiken. Otroligt lär...
Visa mer
Therese kraemer
(5)
Lärorik. Man får all kunskap om hur man skriver manus, även bred kunskap om hur branschen ser ut, både i Sverige och internationellt.
Albin Linder Ärfström
(5)
Fantastisk utbildning i världsklass. Samma föreläsare som på ett universitet i USA, men CSN-berättigat och i princip gratis. Nästan för bra för att vara sant.
Oliwer Carpman
(5)
När man är i utbildningen och driver på framåt med alla de olika projekt man konstant bollar så är det lätt att glömma att stanna upp och tänka på vad man får i utbildningen. Eliten av manusförfattare, dramaturger, story doctors osv. i både Hollywood och Sverige. Tänk själv att utveckla ditt manus och få notes av Steve Mazur, manusförfattare på ...
Visa mer
Andreas
(4)
Helt fantastisk! Stundvis svårt att hitta ledigt grupprum när alla klasser befunnit sig på ovanvåningen.
Felix
(5)
Jag har haft jätte roligt och lärt mig väldigt mycket
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in