Diplomerad Stresscoach

FamilyLab
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
Klassrum
9-12 månader
Heltid/deltid
18 500 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-05-04 - Stockholm

Om utbildningen

Jobba med att förebygga stress - läs till Diplomerad Stresscoach

Vill du jobba med att förhindra, förebygga och lindra negativ stress? Då ska du läsa utbildningen Diplomerad Stresscoach hos Prestationsgruppen. I dagens stressade samhälle stiger kostnaderna för psykisk ohälsa och många organisationer är därför intresserade av att få hjälp med detta. Som stresscoach kan du antingen jobba som extern konsult eller som en intern resursperson.

Kunskaper om stress och psykis ohälsa på utbildningen till stresscoach

Med utbildningen till stresscoach får du grundläggande kunskaper och kompetens om stress och psykisk ohälsa. Fokus ligger sedan på hur du kan arbeta stressförebyggande genom mental träning, mindfulness och coaching. Coachutbildningen ger deltagaren förståelse för och tillgång till konkreta verktyg.

Undervisningen är upplagd på så sätt att du kombinerar teoretiska studier med praktisk tillämpningsträning. Du jobbar med inlämningsuppgifter där du reflekterar och sammanfattar kurslitteraturen som sedan skickas in till kurshandledaren. En egen process i mental träning och mindfulness genomföras och dokumenteras. Avslutningsvis ska minst två klientarbeten á minst fem timmar vardera genomföras och utvärderas.

Du får en personlig handledare som ger kontinuerlig feedback på dina uppgifter och finns tillgänglig via mail under hela coachutbildningen. 

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs.

Examen & Intyg

Examenbevis som diplomerad Stresscoach. 

Kostnader

18 500 kronor. För företag tillkommer moms.

FamilyLab

Välkommen till FamilyLab - Vi utbildar föräldracoacher!

Family-Lab är den svenska delen av Family-Lab Association, en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av den danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juul. Family-Lab är ett laboratorium där föräldrar och professionella arbetar tillsammans för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar, med närhet, respekt och gränser....


Läs mer om FamilyLab och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad Stresscoach

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

FamilyLab

Storgatan 3
411 24 Göteborg


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in