Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Workshop i Expressive Arts - uttryckande konst (LIVE!)

Expressive Arts Stockholm
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
3 dagar
Heltid/deltid
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
Kvinna i rosa klänning målar abstrakt i blått på canvas.

Om utbildningen

Läka och växa genom konsten - Med kroppen och intuitionen som vägvisare

I din kropp finns en inre kompass för hur du bäst kan leva ditt liv, och den kompassen är din intuition och förmåga att lyssna, skapa och reflektera. Vi lever i en tid präglad av ökad vardagsstress och tidspress. För dig som upplevt stress eller livskris kan konstnärliga språk vara en varsam väg till läkande. Konstnärligt skapade kan också vara ett sätt att bjuda in mer glädje, kraft och vitalitet i livet.

I Expressive Arts använder vi olika konstnärliga uttryck: musik, bild, dans och rörelse, drama, film och foto, poesi och berättelser. Metodiken har ett stöd i forskning och i omfattande praktisk kunskap.

Vill du pröva?

Finn din inre kraft. Denna workshop vänder sig till dig som vill möta dig själv i konsten tillsammans med andra i en mindre grupp. Vi träffas under tre dagar. Du bjuds in i ett öppet kreativt rum utan prestation med plats för lek, skratt och allvar. Vi arbetar med olika konstnärliga språk och uttryck och det krävs inga förkunskaper för att delta.

Citat från tidigare deltagare:

"Lär känna dig själv genom dina sinnen. Konst och musik öppnade upp helt okända delar av mig när jag gick Introduktion i Uttryckande konst. Rekommenderas för nyfikna som vill öka sin glädje och självkännedom." — Olle Leckne

"Detta är bland det roligaste och mest tillfredställande jag har gjort! Deltog våren 2011 med Margareta Wärja som gruppledare. Kan varmt rekommendera." — Eva Almqvist

För mer information om Workshop i Expressive Arts - uttryckande konst (LIVE!), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Expressive Arts Stockholm?

Internationella samarbeten

Kombinera arbete

med studier

Erbjuder delbetalning

Kursledare

Jag som ansvarar för denna terapeutiska workshop heter Margareta Wärja och har arbetat med konstnärliga terapier som psykoterapeut och lärare i över 30 år. Jag är legitimerad psykoterapeut, gruppterapeut samt lärare och handledare i musik-och uttryckande konstterapi. Jag har utvecklat och forskat på metoder i konstnärliga terapier i rehabilitering inom cancervården. Med mig har jag min kära kollega Anita Båge:

Margareta Wärja, fil. dr., leg. psykoterapeut, musikterapeut och utbildningsledare i uttryckande konstterapi, CAGS*, lärare och handledare i psykoterapi.*(Certificate of Advanced Graduate Studies in Expressive Arts form European Graduate School).

Anita Båge, Dipl. Uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens i psykoterapi (steg 1). Psykodramaledare och Filmproducent.

Målgrupp

Vill du pröva? Välkommen till en workshop och introduktion: Konsten som läkekraft - Med kroppen och intuitionen som vägvisare. Den vänder sig till dig som vill möta dig själv i konsten tillsammans med andra i en mindre grupp. Vi träffas under tre dagar. Du bjuds in i ett öppet kreativt rum utan prestation med plats för lek, skratt och allvar. Vi arbetar med olika konstnärliga språk och uttryck och det behövs inga särskilda förkunskaper.

Kostnader

3600 kr. Moms utgår ej.
Fika och material ingår

Expressive Arts Stockholm

Expressive Arts - för dig som vill leva & arbeta mer kreativt

Längtar du efter att arbeta med skapande metoder i möte med andra människor? Är du en konstnärssjäl och professionell hjälpare? Vill du utveckla dig själv genom konsten? Önskar du leva med större kreativitet och glädje i vardagen? Välkommen till Expressive...


Läs mer om Expressive Arts Stockholm och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Workshop i Expressive Arts - uttryckande konst (LIVE!)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Expressive Arts Stockholm

Expressive Arts Stockholm AB
Fjällgatan 23 B
116 28 STOCKHOLM

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Jessica Eldenstjärna, konstnär, Dipl. uttryckande konstterapeut, konstpedagog
Expressive Arts metoder och djupa kunskap i terapi och självutvecklingsarbete är en fantastisk källa till både kraft och vila.
Susanne Leckne
Expressive Arts är fantastiskt! Jag gick Introduktion i Uttryckande Konstterapi för 13 år sedan och blev så förtjust att jag sedan vidareutbildade mig i metodiken som terapeut. Två helt ljuvliga, lekfulla, kreativa och livsbejakande år!
Olle Leckne
Lär känna dig själv genom dina sinnen. Konst och musik öppnade upp helt okända delar av mig när jag gick Introduktion i Uttryckande konst. Rekommenderas för nyfikna som vill öka sin glädje och självkännedom.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in