Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

PreMed 14v Live Virtual Classroom

EduPlanet
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
14 veckor
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
Engelska
Kommande starter
Distans
2020: Live 14 veckor Vår, den 10/2 - 22/5  (Engelska)
2020 : Live 14 veckor Höst, den 5/10 - 22/1 år 2021 
2020 : Chemistry First Contact 5 veckor, den 17/8 - 18/9  (Engelska)

PreMed 14v Live Virtual Classroom

Unik PreMed-kurs online live ger dig chansen att klara antagningstesten till utländska medicin universitet

EduPlanetsunika PreMed-kurser live online förbereder dig för de antagningstest som krävs vid många utländska universitet för att bli tandläkare, läkare eller veterinär.

Alla som hittills gått PreMed kursen har klarat antagningsproven, dvs 100 %! 95 % klarar entrétestet på första försöket och resterande på senare försök. EduPlanet är ett etablerat svenskt utbildningsföretag som har funnits sedan 1982. De är stora på medicinstudier utomlands och hjälper många studenter från Sverige och andra länder att ansöka och att klara antagningsprov till utländska medicinuniversitet.

Kursen -PreMed 14v Live lektioner Virtual Classroom

EduPlanets unika PreMed-kurs förenar det bästa av två världar,undervisning liveoch pådistans online. Kursen är 14 veckor lång och ges på engelska online i realtid, i så kallat Virtual Classroom, där läraren och dina klasskamrater är uppkopplade samtidigt via dator. Alla lektioner spelas också in och du har tillgång till det inspelade lektionerna online 24h7 under 6 månader. Inspelningen gör det smidigt att gå tillbaka och följa undervisningen om du råkat missa något eller vill jobba lite extra med vissa delar och repetera. Det brukar uppskattas mycket av deltagarna och vara ett mycket bra studiematerial.

EduPlanet har också en PreMed-kurs (Recorded Live Online) som är inspelad men med aktiv lärarsupport, läs mer om den på den andra kurspresentation eller EduPlanets hemsida.

Plugga på distans - i realtid med hela klassen uppkopplad

Undervisningen sker iVirtual Classroom,vilketär en av de modernaste undervisningsformerna med teknik för att ge dig samma dynamiska upplevelse som i ett traditionellt klassrum. Skillnaden jämfört med traditionell kurs är att du på denna kurs inte måste befinna dig på plats fysiskt i samma lokal och tid som läraren och dina klasskamrater, all undervisning och lärarkontakt sker live online och via telefon och mail. Du kan sitta hemma eller på annan valfri plats, från norr till söder, i Sverige eller annat land, och delta i undervisningen aktivt, uppkopplad via internet på din dator. Det här gör det möjligt för alla som vill gå en kurs utan att behöva flytta till en given specifik kursort. Klasskamraterna kommer från olika länder. Stämningen och sammanhållningen med dem brukar bli väldigt bra och mycket givande, med mycket kontakt mellan er kursdeltagare.

Aktiv lärarsupport

Till kursen får du också aktiv lärarsupport via telefon, mail och Facebook. Läraren ser till så att du är i fas med lektionerna och hjälper dig med stöd om du behöver det.

Gruppdynamik och engagemang

För att skapa den dynamik som krävs för att du ska klara ditt mål så innehåller kursen bland annat:

 • Gruppdiskussioner online
 • Diagnostiska test regelbundet med utvärdering av varje elevs resultat utifrån vad som krävs för att klara antagningstesten och uppföljning med lärare.
 • En facebookgrupp för varje kurs där alla deltagare kan kommunicera med varandra och med kursledningen.
 • Regelbundna, personliga samtal med läraren för uppföljning just för dig.

Lär dig det som behövs för att klara intagningstesterna

EduPlanet kommer att jobba hårt med dig som kursdeltagare för att se till att du verkligen pluggar ordentligt och verkligen förstår det du behöver lära dig. Deras ambition är att varje elev verkligen ska känna att denne lär sig det som behövs och inte bara får den info som behövs. Det är stor skillnad på de två angreppssätten!

Mycket förmånligt pris & enkel anslutning

Förutom att kursen är mycket billigare än andra klassiska fysiska kurser slipper du också resekostnader och besväret med att flytta. Det krävs inte heller några avancerade eller andra tekniska hjälpmedel än en fungerande dator och uppkoppling. EduPlanet hjälper dig med att komma igång! 

Varför ska du välja EduPlanet PreMed kurs?

Här är de viktigaste anledningarna till att kursdeltagarna väljer denna kurs:

 1. Högkvalitativ undervisning med antagningsmöjlighet
 2. Unikt koncept med Online/Distanskurs men med undervisning i realtid
 3. Mycket bra pris
 4. Inspelad kurs tillgänglig 24h7 Online i 6 månader
 5. Aktiv lärarsupport och konstant uppföljning
 6. Extremt nöjda kursdeltagare
 7. Tillgång till Medicin-webinars och kontakt med andra studenter
 8. Gratis hjälp med ansökning till medicinuniversitet

Kursen är intensiv med mycket undervisning och omfattande studiematerial. Studierna ger också en mycket bra kunskapsbas för dina framtida medicinstudier. Det har visat sig att de som gått kursen lättare klarar utbildningen på plats, vilket också är en stor fördel.

Kemikurs 5 veckor 

Vi har även en renodlad kemikurs på 5 veckor som PreMed-kurs i Virtual Classroom kalladPreMed - Chemistry First Contact.Den hålls från sista veckan i augusti och hela september, dvs innan höstens PreMed kurser börjar. Den här kursen är för dig som behöver fräscha upp kemikunskaperna inför kommande PreMed kurser. Kostnaden för den är 9 900 kr inkl moms. Kontakt oss om du är intresserad av denna!

Lärare med stort hjärta och engagemang

EduPlanet PreMeds huvudläraren är Doctor och en av skandinaviens mest erfarna lärare för PreMed kurser med mer än 30 års erfarenhet av forskning och undervisning på akademisk nivå. Kvaliteten och deltagarnas måluppfyllnad kommer alltid i första rummet. Lärarna är mycket engagerade. De kommer att se till att du hänger med och förstår allt, att du jobbar ordentligt på egen hand och att du trivs med kursen. Lärarna jobbar också mycket med att få kursdeltagarna att lära känna alla för att kunna pusha och hjälpa varandra. Undervisningen sker med mycket värme och i positiv anda. Lärarnas och kursens målsättning är också att alla ska känna sig delaktiga och att de får med den dynamik som det normalt finns i en bra klass som jobbar tillsammans mot samma mål.

Bara hos EduPlanet

Allt detta får du bara hos EduPlanet som medicinstudent:

 • Betygsgenomgång 
 • Antagningsbedömning
 • Personlig studierådgivning 
 • Gratis ansökningshjälp
 • Inbjudan till medicin webinars
 • Medlemsskap i Facebook och medicingrupper
 • Direktkontakt med medicinstudenter
 • Budgetgenomgång & Info om Lånekassen
 • Möjlighet till betalhjälp
 • Bokning av Open days-besök till medicinuniversiteten
 • Information på svenska, engelska

Hjärtligt välkommen, hör av dig så berättar vi mera!

För mer information om PreMed 14v Live Virtual Classroom, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökan

Ansökan sker genom att dels betala in förskottet (se under rubriken Kostnader) och dels genom att maila EduPlanet.  

Behörighet

Inga specifika krav på behörighet, dock vänder sig kursen till alla som är intresserade av att studera medicin på högskolenivå. Kontakt Eduplanet för råd och tips om PreMed-studier och vad det innebär.

Antagningsgaranti

Kursen har antagningsgaranti. Blir du inte antagen får du gå PreMed-kurs (PreMed)  kostnadsfritt en gång till.

Examen & Intyg

Examination från PreMed-kurserna sker sista veckan på kursen. Därefter kan du göra antagningsprov till universiteten. Dessa arrangeras flera gånger per år gemensamt av EduPlanet och de medicinuniversitet som har antagningsprov. Kontakta EduPlanet för dessa datum eller besök deras hemsida.

Efter avklarad kurs erhålls ett PreMed Diplom och dokumentation på kursen med dess innehåll. Det kan också användas när du tex söker arbete.

Kostnader

14 veckors PreMed Live: 30 000 SEK 

Om du vill kan du dela upp kurskostnaden i olika delbetalningar. Kontakta i sådana fall EduPlanet för mer information om dina önskemål.

Föratt anmäla digtill kursen gör du följande;

 1. Gör en första delbetalning tillika förskott på 1 000 kr till BG 206-8880.
 2. Maila EduPlanet och meddela att du betalat in förskottet till dem. Ange också i mailet dina kontaktuppgifter såsom fullständigt namn och mobilnummer.

Fortsatta studier

Efter kursens avslut är du redo för antagningstesten på utländska universitet för att läsa till läkare, tandläkare eller veterinär.

Vårt medicinteam hjälper dig gratis att ansöka till passande medicinuniversitet efter avslutad kurs.

Om du efter kursen mot förmodan inte klarar entrétestet till valt universitet får du kostnadsfritt gå kursen nästa gång.  

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: PreMed 14v Live Virtual Classroom

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Hanna
(5)
När jag började plugga med Esther på Eduplanets premed kurs så insåg jag snabbt att det var en av det bästa besluten jag har tagit. Utan Esther och hennes erfarenheter hade jag aldrig klarat mig och kommit in på min dröm utbildning. Det bästa med att ha upplägget med lektioner online var att man kan vara vart man än känner sig som mest bekväm oc...
Visa mer
Agnes
(5)
Måste erkänna att jag var väldigt nervös när jag sökte till PreMed. Det var 7 år sen jag pluggade, så mycket kunskap hann försvinna. Jag hade dessutom inte pluggat kemi innan kursen vilket gjorde mig mer nervös. Kursen var toppen och de inspelade lektionerna är super om man vill kolla efteråt. Jag hängde med på allt förutom fysiken för att fokus...
Visa mer
Kalle
(5)
I very enjoyed your lessons Esther, they were really educating and at the same time very funny. I learned a lot and you made me very interested. Even my family told me to shut up at the dinner table because I did not stop talking chemistry. And I now understand the power of repeating, or as you called it, brain washing. Which now I am trying to...
Visa mer

Kursinnehåll

PreMed-kursens innehåll

 • 14 veckors kurs i Virtual Classroom, dvs online och Live i realtid med läraren och klassen
 • Ca 240 undervisningstimmar i kemi, biologi, anatomi, fysik, matte samt övnings- och repetitionslektioner
 • Alla lektioner spelas in och finns tillgängliga under 6 månader Online 24h7
 • All undervisning sker på engelska
 • Aktiv och regelbunden lärarsupport under kursen
 • Undervisningsmaterial i pdf-format
 • 1 200 övningsfrågor i pdf-format
 • Regelbundna diagnostiska test för att se att alla hänger med
 • Förberedande provgenomgångar inför medicinuniversitetens antagningsprov
 • Garanterad plats tills du klarar universitetets entrétest
 • Tillgång till den privata Facebook-gruppen för PreMed-deltagare
 • Fritt tillträde till EduPlanets löpande webinars om medicinstudier utomlands
 • Gratis ansökningshjälp och antagningsbedömning till medicinuniversitet utomlands
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in