Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

EduPlanet utlandsstudier

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha hjälpt 10 000 tals personer med språkkurser och studier utomlands.

200 språkskolor och 100 college & universitet utomlands

Eduplanet har hela världen som arbetsfält och har sedan starten arbetat fram fina samarbeten med fler än 300 språkskolor, 100 college och universitet i fyrtiotalet länder. Här på Studentum presenterar Eduplanet ett urval av skolor och utbildningar utomlands.

Oavsett vem du är eller vad du söker för typ av studier utomlands är EduPlanets mål att kunna servera det som passar just dig. Du väljer vilken kurs du vill läsa, hur länge du vill läsa och sist men inte minst - var du vill läsa. De språkskolor, college och universitet som Eduplanet arbetar med är alla noga utvalda och håller hög kvalitet.

Inga pålägg och gratis ansökningshjälp

För att du ska känna dig trygg tar Eduplanet hand om dig redan från början och självklart under hela resans gång. Du får en personlig kontaktperson som hjälper dig att hitta rätt språkkurs eller utbildning, svarar på alla dina frågor och ordnar med alla ärenden kring din bokning. Alla som jobbar på Eduplanet har själva läst utomlands och känner mycket stort engagemang! Hjälpen är gratis då EduPlanet får ersättning från skolorna när en student börjar där.

Eduplanet samarbetar med studiemedelsberättigade skolor i hela världen och de har stor erfarenhet av att hantera studiemedelsfrågor. De ser till att du får de dokument som behövs och hjälper dig med alla frågor.

Studera utomlands med EduPlanet

Populära områden

Eduplanets språkskolor och college & universitet har de flesta kurser och program du kan läsa i Sverige fast utomlands. De är stora på bl a dessa :

* Läkare och Tandläkare * Business * Musik * Psykologi * Språkresor mm

* USA & Kanada * Europa * Australien mm

EduPlanet har också en egen PreMed-kurs för dig som ska läsa till läkare utomlands. 

Välkommen ut i världen med EduPlanet!


För mer information om EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - EduPlanet

Utbildningar Ort Pris
Ashton College i Kanada, EduPlanet Vancouver
PreMed 14v Live Virtual Classroom Distans
PreMed Recorded Online Distans
Seattle Central College, EduPlanet Seattle
TAFE Queensland East Coast i Australien, EduPlanet Flera orter (4)
Vancouver Film School, EduPlanet Vancouver

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 115 recensioner.

Ali
(5)
Vad finns det att säga! Är sjukt tacksam över den hjälpen som erbjudits och den ständiga kontakten och tålamod. Då mitt ärende var väldigt komplex och har sen innan sökt till skolan 2 gånger via andra representanter men dock var det alltid fel eller papper som fattades utan vägledning till hjälp. Det tog bara 2 samtal med Edu och de hänvisade mi...
Visa mer
Victoria
(5)
Har fått oehört mycket hjälp och stöd från gänget i Eduplanet! Har fått alla mina frågor besvarade (obs! hade många frågor).
JoPi
(5)
EduPlanet hjälpte mig med hela ansökan och jag blev till slut antagen tack vare dem! Rekommenderar EduPlanet starkt!