Om skolan

e-Universitetet – samtal via nätet sedan 2015

Med e-Universitetet studerar du helt via nätet och så har vi arbetat sedan hösten 2015. Kunskaperna och teknikerna fungerar förstås lika bra i den fysiska verkligheten om du föredrar att möta klienter, kunder, medarbetare etc så istället.

Vi arbetar med upplevelsebaserad inlärning. Det innebär att du får sätta dina nya kunskaper på prov praktiskt omgående. Du arbetar i grupp om tre, fyra eller fem personer på samtalsterapeut- och hälsocoach-utbildningarna (åtta personer om du läser Modernt ledarskap). 

Så här går det till
I samband med kursstart får du ett mail som förklarar upplägget med utbildningen och hur du kommer igång. Dessutom får du en länk till e-boken som hör till utbildningen. I den finns faktatexter och övningar som du först går igenom på egen hand och sedan tillsammans med din grupp via Teams eller Zoom eller hur ni nu vill mötas.

I mejlet finns även filmer som förklarar och utvecklar innehållet i e-boken.

När ni möts i gruppen övar ni framförallt samtal. Du och dina kamrater turas om att vara samtalsterapeut alternativt hälsocoach samt att agera klient och du kan ta upp i stort sett vad du vill: gnälliga grannar, jakten på drömjobbet eller något helt annat.

Jo ett krav finns, ditt ämne måste vara äkta för dig. Du får alltså inte bara ha hittat på det som du valt att samtala om. 

Lika viktigt är att vara observatör och ge feedback och just att få lyssna på hur andra jobbar är väldigt lärorikt. Senare arbetar du även med en provklient via Teams/Zoom (Cert samtalsterapeut). 

Du får nytt material att jobba med en gång per månad. (Oftare för Vardagspsykologi 2.0. samt Goda samtal i vardagen.)

Vad tycks om utbildningarna?
På vår hemsida kan du läsa vad de som redan läst hos oss säger och vad de gjort efteråt: Du kan även kontakta många av dem och ställa frågor som är särskilt viktiga just för dig: Här finns dessutom exempel hämtade direkt från utbildningarna som du kan prova utan kostnad.

Välkommen att kontakta oss på 0706-36 18 94. Vi håller öppet måndag-fredag kl 10-19. Vi hörs! 


För mer information om e-Universitetet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med e-Universitetet

Varför välja e-Universitetet?

Erbjuder delbetalning

Praktik/LIA

Kombinera arbete

med studier

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Livsstil / Personlig utveckling Längd Pris Ort
Goda samtal i vardagen Från 8 995 SEK Distans
Psykologi
Vardagspsykologi 2.0 10 veckor Från 995 SEK Distans
Sociologi / Socialpsykologi
Certifierad samtalsterapeut 1 år Från 12 495 SEK Distans
Ledarskap / Organisation
Affärsutveckling
Modernt ledarskap 10 månader Från 24 995 SEK Distans
Coachning
Certifierad hälsocoach 6 månader Från 5 495 SEK Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: e-Universitetet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

e-Universitetet

Fersens väg 9
211 42

Tel: 0706-361894
www.e-universitetet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,9

Baseras på 35 recensioner.

Helena Klintberger

Jag tyckte att mycket i utbildningen var bra. Det var ett väldigt bra upplägg att bli indelad i en grupp som fick träna tillsammans. Jag var i en väldigt bra grupp. Boken till utbildningen tyckte jag mycket om. Den var fint gjord och inspirerande. Jag blir alltid glad och får inspiration när jag tittar i boken. Upplägget med provklient...

Olof Neergaard Kommentar:
Härligt att höra Helena och lycka till med fortsättningen! PS Har du sett att vi lanserat en påbyggnadsutbildning: Goda samtal i vardagen.
Visa mer
Har inget att tillägga.
Micke

En bra utbildning men hade kanske önskat mer vägledning och fler möten med dom ansvariga för utbildningen. Upplever att ansvariga ibland tog lång tid på sig att återkoppla då vissa problem uppstod under utbildningens gång. I det stora hela nöjd med utbildningen.

Olof Neergaard Kommentar:
Fint att du är nöjd. Jo ibland missar vi att svara på något mejl och det ber vi om ursäkt för. (Men vi försöker svara varje dag måndag - fredag.)