Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

e-Universitetet

E-Universitetet

e-Universitetet – spännande utbildningar på nätet

Med e-Universitetet läser du utbildningar av olika slag helt via nätet. Vi arbetar efter metodiken att du ska sätta dina nya kunskaper på prov så fort som möjligt och därför arbetar du i grupp om tre, fyra eller fem personer. Eller åtta personer om du läser Modernt ledarskap.  

Utbildningarnas upplägg
I samband med kursstart får du ett mail som förklarar upplägget med utbildningen och hur du kommer igång. Dessutom får du en länk till e-boken som hör till utbildningen. I den finns faktatexter och övningar som du först går igenom på egen hand och sedan tillsammans med din grupp via Teams eller Zoom eller hur ni nu vill mötas. I mejlet finns även filmer som förklarar och utvecklar innehållet i e-boken.

När ni möts i gruppen övar ni framförallt samtal. Du och dina kamrater turas om att vara samtalsterapeut alternativt hälsocoach samt att agera klient och du kan ta upp i stort sett vad du vill: gnälliga grannar, jakten på drömjobbet eller något helt annat. Jo en restriktion finns, ditt ämne måste vara äkta för dig. Du får alltså inte bara hitta på något. 

Lika viktigt är att vara observatör och ge feedback och just att få lyssna på hur andra jobbar är väldigt lärorikt. Senare arbetar du även med en provklient via Skype/Messenger (Cert samtalsterapeut).

Du får nytt material att jobba med en gång per månad. (En gång i veckan för Vardagspsykologi 2.0.) Läs mer på vår hemsida eller ring 0706-36 18 94. 


För mer information om e-Universitetet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Psykologi Längd Pris Ort
Vardagspsykologi 2.0 10 veckor Från 995 SEK Distans
Sociologi / Socialpsykologi
Certifierad samtalsterapeut Från 9 995 SEK Distans
Ledarskap / Organisation
Modernt ledarskap 10 månader Från 24 995 SEK Distans
Coachning
Certifierad hälsocoach 6 månader Från 5 495 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med e-Universitetet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 7 recensioner.

Ulrika Wassberg
En fantastisk utbildning som inkluderar utveckling av sin egen person och förhållningssätt till andra! Kan varmt rekommendera denna utbildning!!
Sofie
Väldigt pedagogisk upplägg med filmer e-bok gruppträning handledning träningsklient
Maja
Är välidgt besviken på utbildningen. En gång i månaden fick vi nytt material med glassiga bilder och väldigt tunt innehåll. Vi var väldigt utlämnade till vår lilla grupp (som var helt fantastisk). I gruppen tog det inte lång tid förräns vi började diskutera bristfälligeterna i utbildningen där vi alla var väldigt eniga. Först på slutet fick vi ...
Olof Neergaard Kommentar:
Hej Maja! Detta låter inte alls bra men har du verkligen studerat hos oss? Vår distansutbildning Certifierad samtalsterapeut med e-hälsa innehåller tre (3) lärarledda handledningar och däremellan kan du alltid nå oss per mejl eller telefon. Om någon inte blir godkänd vid den tredje handledningen erbjuder vi alltid möjlighet att göra om den tills...
Visa mer