Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Auktoriserad Elinstallatör - Lågspänning

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 13 recensioner.

Sebastian Sörling
Bra kursmaterialet som gjorde pluggandet naturligt och smidigt!
Håkan
Passade mig jättebra att kunna studera hemifrån i den takt själv ville. Bra handledare , (Lars)
Bolennarth Svensson
Bra utbildning för El-behörighet lågspänning. Utbildningsmaterialet är rikligt och relevant. Supporten är snabb och kompetent. Pedagogiken möjliggör studier på distans med lagom steg framåt. Tentamen via www.digitalaprov.se fungerade väldigt bra. Rättningen genomfördes i stort sett omgående. Laborationsmaterielen gjordes tillgängligt hos student...
Visa mer
Charlie
Utbildningen tog mig 1,5 år att göra, då studerade jag ca 1 timme per dag. Jag passade på att göra kursen medans jag var sjukskriven med utbrändhet och panikångest. Det var perfekt sysselsättning när man inte klara att ta sig an för mycket. Skolan var väldigt hjälpsamma när man körde fast.
Robert Fagerholm
Ett bekvämt sätt att utbilda sig på hemma, kräver dock disciplin och studieuppehåll rekommenderas inte. Från och till lite rörigt i studieinstruktionerna men inget som inte går att lösa.
John
Möjligheten att läsa Allmän Behörighet helt på distans passar utmärkt när man samtidigt arbetar heltid. Tentor kan skrivas när som med snabb återkoppling från Distansspecialisten. Vi utbildar flera personer i företaget och är mycket nöjda med upplägget.
Jonas Mellberg
En mastig utbildning men värd allt slit i slutändan. Lars Karlsson en kanon lärare som alltid finns tillgänglig och ger tips förklaringar på ett bra sätt.
Henrik Isaksson
Väldigt bra utbildning smidigt kan själv bestämma när man ska läsa och göra prov
Ronny
Enkelt att följa kursplanen med bra studiematerial och mycket bra övningsfrågor.
Micke Larsson
Utbildningen har ett mycket bra upplägg med tydliga instruktioner/rekommendationer vilket gav mig som elev möjlighet att studera helt självständigt och i min egen takt. Att läsa in de teoretiska kunskaperna parallellt med mitt dagliga arbete upplevde jag inte som ett problem utan tvärt om, men det kräver diciplin. Under studieperioden upplevde...
Visa mer
Leopold Lantz
En eloge till personerna/lärarna bakom denna utbildning. Är tacksam för den hjälp ni bistått med, och utbildningen i helhet förståss. Så här i efterhand funderar jag på varför man inte signade upp för länge sedan.
Lars Eriksson
Mycket nöjd. Smidigt med 100% distans, man behöver inte åka någonstans. Även proven är via en webbsida.
Joakim Wykman
Bra utbildningsföretag. Funkar bra att studera på distans, bra support. Perfekt när man jobbar samtidigt.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in