Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av HR-koordinator

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 54 recensioner.

Jimmy T
Tycker att det var bra upplagt. Intervjuerna var bra
Jane Ö
Bra pedagogik och bra med exempel
Nadja H
Väldigt nöjd med allt inom kursen! Inte alls haft något intresse för att plugga innan men det här var perfekt för mig! Tack!
Charlotte U
Pedagogisk och bra uppbyggd utbildning med en behaglig person som håller i den. Lite svårare att få bra anteckningar och underlag att gå tillbaka till i den mer muntliga delen mot slutet. För mig fungerar det med att både lyssna, läsa och repetera.
Emma K
Jag känner att alla moment inom utbildningen har varit relevanta för ett framtida arbete inom HR. Utbildningen har haft ett bra upplägg och varit tydlig i sin information. Jag tycker även om det egna ansvaret att ta till mig kunskapen, istället för att lägga majoriteten av tiden på tentor och inlämningsuppgifter (som det är under en akademisk u...
Visa mer
Hanna H
Bra lärare, bra litteratur, dock hade jag förväntat mig lite mer. Men sammantaget var den bra!
Louise A
Yasamin R
ni är bäst
Caroline J
Jag tycker utbildningen har varit väldigt intressant och jag har haft väldigt roligt under utbildningens gång.
Amanda B
Felicia E
Det var en allomfattande utbildning. Det var ett balanserat upplägg och det var motiverande att ständigt kunna se hur långt man har tagit sig under utbildningens gång. Verkligen härligt att dessutom kunna lägga upp sina studier efter sin egen vardag. Jag uppskattar att det inte bara var faktabaserat kunskap utan även innehöll reflektioner och f...
Visa mer
Mona G
Lena C
Catarina K
Den har gett mig ny insikt om ett arbete som kanske kan bli aktuellt i framtiden. Jag har fått ny kunskap som även kan vara bra att ha om man skulle jobba som chef. Tycker att kursen var bra och att man kan läsa när man hinner med. Möjligtvis kan ljud kvalitén på intervjuerna vara bättre, det hördes lite dåligt. Men överlag var det bra.
Caroline A
Tycker att utbildningen är väldigt bra upplagt. Tydlighet i alla moment.
Patrik A
Skönt att i egen takt, varken för snabbt eller för långsamt gå igenom del för del.
Camilla E
den va bra men vissa intervjuer var lite svår att höra och ja som har lite svårt att läsa på datorn skulle gärna velat ha lättare tillgång till extramaterialet ...då ja inte heller äger en skrivare.. men i sin helhelt var de en bra utbildning..
Helena L
Studie upplägget passar mig som har annars svårt att koncentrera mig
Maria G
Jag tyckte att kursen var bra upplagt och att man kunde läsa när som helst i sin egen takt.
Miguel O
extremt bra utbildning jätte nöjd med samtliga delar från start till slut
Åsa S
Safet M
Shanty W
Jag är mycket nöjd med utbildningen ända som jag saknar är att få möjlighet att ladda ner all material som presenteras i varje kapitel för att skriva ut materialet för att repetera inför svar på frågor samt förberedelse inför diplomerings provet. Jag har vana att ha bok i handen istället att läsa allt på dator. Tack Nils!
Stina H
Anngelica M
lättillgänglig, innehållsrik och givande
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in