Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Cuben Utbildning

Cuben Utbildning

Cuben Utbildning AB

Cuben Utbildning bildades 2010 i Göteborg. Vi är ett utbildningsföretag med inriktning mot vuxenutbildning. Vårt mål är att erbjuda hög kvalitet på våra utbildningar så att alla som studerar hos oss ska nå sina mål.

Vi erbjuder utbildningar med hög kvalitet för att så många som möjligt som studerar hos oss ska nå sina personliga mål. Målen kan variera från person till person. Det kan handla om att snabbare hitta ett nytt arbete, eller att studera vidare för att lära sig ett nytt yrke från grunden med goda framtidsutsikter. Vilka dina personliga mål än må vara kommer vi hjälpa dig att se till vi till att de blir verklighet.

Vår skola kännetecknas av modern studiemiljö, familjär stämning och engagerad personal. Vi använder oss av undervisningsmetoder som anpassas för varje enskild elev.

Vision

Vi ska vara den lilla skolan med den stora skolans möjligheter. Tillsammans skapar vi framtidens samhälle där alla kan nå sina mål och förverkliga sina drömmar.

Våra Värderingar

Vi har ett öppet klimat som bygger på positiva relationer och respekt för varandra. Vi tror på att alla har en inre drivkraft, kreativitet och potential att utvecklas. Vi har en arbetsmiljö där alla är delaktiga och trivs. Vi ser varandra, vi stöttar varandra, vi ställer krav på varandra, vi jobbar för och med varandra – vi är ett team.


För mer information om Cuben Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Vård / Omsorg Längd Pris Ort
Vårdbiträde 45 veckor Stockholm
Undersköterska
Undersköterska 65 veckor Flera orter (2)
Undersköterska + SFI 97 veckor Stockholm
Undersköterska + SVA Grund 85 veckor Stockholm
Kurser
Språk / Språkvetenskap
Språk
Engelska Grund 10 veckor Stockholm

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Cuben Utbildning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Cuben Utbildning

Drottningholmsvägen 37
11242 Stockholm

Tel: 08 480 019 20
www.cubenutbildning.se

Cuben Utbildning på Facebook