Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Utbildning i familjeterapi

Contar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
Klassrum, Distans
7 månader
Deltid
38 000 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
38 000 SEK
2022-10-27

Distans
38 000 SEK
2022-10-27
familjeterapi

Utbildning i familjeterapi

Utbilda dig inom familjeterapi

Contars utbildning i familjeterapi riktar sig till dig som arbetar med, eller vill arbeta med samtalsstöd till par och familjer. I denna utbildning breddar du dina kunskaper i neurobiologi, anknytningsteori, systemteori och vilken slags påverkan vårt sätt att kommunicera kan ha på oss och våra relationer.

Om kursen

Under 16 utbildningsdagar utspridda under ca 7 månaders tid ses vi i klassrummet för föreläsningar och för att reflektera tillsammans. Mellan kursdagarna arbetar du självständigt med litteraturstudier och studieuppgifter. Efter att du slutfört utbildningen med godkänt resultat erhåller du ett diplom i familjeterapi.

För att gå denna utbildning behöver du ha grundläggande kunskaper i psykologi. Du som saknar detta startar med vår sexdagars Grundkurs i KBT. Grundkursen kan även läsas parallellt med utbildningen i familjeterapi.

Läs kursen som påbyggnad eller fristående kurs

Vår utbildning inom familjeterapi erbjuds som självständig kurs men även som påbyggnadskurs för den som läst Contars utbildning till KBT-terapeut och önskar vidareutveckla sig till Par- och Familjeterapeut. Du som önskar ett diplom till Par- och Familjeterapeut behöver även genomföra ett eget klientarbete med par eller familj samt tillhörande handledning om ca 10 schemalagda träffar.

För mer information besök gärna Contars hemsida eller fyll i en intresseanmälan

Varför ska du välja Contar?

Erbjuder delbetalning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Kursansvarig

Din kurshandledare under kursen är Elin Lundberg - leg. psykoterapeut, socionom, familjeterapeut, föreläsare och författare. Hon har arbetat som familjebehandlare och kurator och mött hundratals barn, ungdomar och föräldrar med olika bekymmer. Ofta har det handlat om nedstämdhet, ångest och konflikter i familjen.

Elin är utbildad inom systemisk teori, barnsamtal, motiverande samtal, mäns våld mot kvinnor, kognitiv beteendeterapi, pedagogik, sex och samlevnad, affektfokuserad psykoterapi, värderingsövningsmetodik, tejping, anknytning och mentalisering.

Så ansöker du

Du anmäler dig till kursen via skolans hemsida. 

Kostnader

Contars fyller 20 år!

Det firar vi bland annat genom att erbjuda denna utbildning till rabatterat pris.

Ordinarie pris: 46 000 kr inkl. moms

Jubileumspris: 38 000 kr inkl. moms

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Contar

Contar - proffs på samtal

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Utbildning i familjeterapi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

Peter Tolstoy
Kursdeltagare
Allt har fungerat väldigt bra trots att nästan all utbildning skett över zoom. Den har legat på en väldigt bra nivå, både lärande och reflekterande efter varje kurstillfällen. Mycket nytt har implementerats till kunskap som redan finns, det har gett ytterligare en dimension till allt nytt. Har lärt mig mycket nytt som jag har kunnat använda mig ...
Visa mer
Kursdeltagare
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in