Personlighetssyndrom

Contar
Sammanfattning
Kurser
Distans
Distans
1 dag
Heltid
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
1 800 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-04-26 - Distans

Om utbildningen

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

26 april - Personlighetssyndrom

Vad innebär det att leva med ett personlighetssyndrom? Vilka olika personlighetssyndrom finns det?

Psykoterapeut Bo Vinnars ger oss en överblick över olika personlighetssyndrom och vilka olika behandlingar som finns, samt vad de kräver av både terapeut och patient. Under dagen får vi fördjupa oss i diagnostiken och beskrivningen av de komplexa tillstånden samt följa med i kliniska vinjetter och patientfall.

Föreläsare: Bo Vinnars

Bo Vinnars är legitimerad psykolog och psykoterapeut och har disputerat på Karolinska Institutet i ämnet psykoterapi. Han har en lång bakgrund inom psykiatrin och har speciellt intresserat sig för personlighetssyndrom.

Förutom sitt kliniska arbete har han de senaste 12 åren arbetat inom högskolan, både på KI och SU på psykoterapeutprogrammen med undervisning och handledning på examensarbeten.


Bo har en psykodynamisk bakgrund men har valt en evidensbaserad manualiserad dynamisk psykoterapiform för att arbeta med patienter med personlighetssyndrom. Hans disputation byggde på en randomiserad klinisk studie, då han åkte till USA och tränade in sig på en specifik metod, för att därefter bygga upp en infrastruktur på några psykiatriska mottagningar och börja genomföra studien som tog ett antal år. Totalt randomiserades 156 patienter till två olika behandlingar.

Plats: Online via Zoom

Pris: 1 800 kr inklusive moms

Du faktureras för kursen i samband med kursstart.

Varför välja Contar?

Erbjuder delbetalning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Contar

Contar - proffs på samtal

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Personlighetssyndrom

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 22 recensioner.

Deltagare
Linn

Hade varit bättre om det inte var digitalt

Deltagare
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in