Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

När vuxna barn gör slut

Contar
Sammanfattning
Kurser
Distans
1 dag
Heltid
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ

Om utbildningen

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

När vuxna barn gör slut

Ett tabubelagt ämne som skapar stor skam och ångest bland många. Hur kan man hjälpa föräldrar vars vuxna barn inte längre vill ha kontakt? Genom denna kursdag får du kunskaper kring bakomliggande processer och vad som kan hjälpa.

Föreläsare Liria Ortiz

Liria Ortiz är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, författare och föreläsare om motivation, förändring, gnäll och om att förstärka hopp. Liria utbildar i motiverande samtal (MINT) och vann det Stora Psykologpriset år 2017. Hennes böcker hittar du bland annat hos nätbokhandlarna Bokus och Adlibris. Liria har också medverkat som Psykolog i flertalet olika TV- och radioprogram som exempelvis Sveriges Radio P1: Bob Hansson om Livet – Liria Ortiz –  Att göra slut med sina föräldrar

För mer information om När vuxna barn gör slut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Contar?

Erbjuder delbetalning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Contar

Contar - proffs på samtal

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: När vuxna barn gör slut

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in