Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Möta rättshaveristiskt beteende i terapi

Contar
Sammanfattning
Kurser
Distans
1 dag
Heltid
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ

Om utbildningen

En temadag hos Contar

I Contars utbildning till KBT-terapeut ingår varje vår och höst ett antal temadagar där samtliga klasser i utbildningen samlas för att ta del av relevanta och intressanta ämnen. Vi bjuder in externa föreläsare med olika kunskaper och erfarenheter kring teman som är aktuella för blivande terapeuter att lära sig mer om. Våra studenter brukar lyfta just dessa dagar i extra positiva ordalag när de recenserar utbildningen.

Förutom att dagarna ingår i utbildningen till KBT-terapeut så erbjuds de också som endagskurser för dig som vill lära dig mer om dessa ämnen. Dagarna är utformade för framtida och nuvarande behandlare.

Rättshaverism

Denna dag handlar om hur du kan möta rättshaveristiskt beteende i terapi och hur du kan hantera de utmaningar som uppstår när du får din kompetens utmanad.

Föreläsare Jakob Carlander

Jakob Carlander är legitimerad psykoterapeut, handledare och författare. På sin mottagning arbetar han med individuell psykoterapi och parterapi. Dessutom handleder han personalgrupper och föreläser. Innan han öppnade egen mottagning arbetade Jakob med personalvård som föreståndare vid Linköpings stifts Själavårdscentrum. Dessförinnan var han under många år verksam inom den psykiatriska vården i Uppsala på Ulleråker som sjukhuspräst och terapeut. Jakob arbetar också som litteraturkritiker på Östgöta Correspondenten och UNT, Upsala Nya Tidning, och som frilansskribent med inriktning på frågor som berör vård, omsorg, etik och människosyn.

För mer information om Möta rättshaveristiskt beteende i terapi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Contar?

Erbjuder delbetalning

Kombinera arbete med studier

Distansutbildningar

Delbetalning

Har du inte möjlighet att betala hela utbildningskostnaden på en och samma gång? Du erbjuds möjligheten att delbetala kostnaden en gång i månaden i upp till max 5 månader. För var avbetalningsmånad tillkommer en administrativ avgift och du ansvarar själv för att de månatliga inbetalningarna sker enligt överenskommen plan.

Contar

Contar - proffs på samtal

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Möta rättshaveristiskt beteende i terapi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in