Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Grundkurs

Contar
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Stockholm
2 dagar
Heltid
7 900 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Stockholm
7 900 SEK
2021-10-04

Distans
7 900 SEK
2021-10-04

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Grundkurs

ACT grund

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) på Contar

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) är en utvecklingsgren av den kognitiva beteendeterapin (KBT). Likt KBT-n är ACT evidensbaserad och har visat på mycket goda resultat vid olika typer av behandling som exempelvis vid kronisk smärta, missbruk och depression. Man arbetar med ACT även vid andra former av tillstånd där man fastnat i rigida och dysfunktionella tankebanor och beteendemönster. Man använder därför ACT flitigt också vid olika slags ångesttillstånd, ätstörningar, stressrelaterad ohälsa samt inom parterapi, livsstilscoaching och preventionsträning för stress och psykisk ohälsa på arbetsplatser.

Vad lär du dig på grundkursen?

Under denna grundläggande tvådagarskurs får du lära dig basen i ACT och öva på ett antal av dem. Till dessa hör bland andra medveten närvaro, acceptans och defusion – att se tankar för vad de är – bara tankar – och sedan välja handling utifrån värderingar.

Contars kurser i ACT vänder sig till dig som vill lära dig mer om denna terapimetod och hur du kan stötta andra i samtal och behandling med hjälp av ACT. Våra kurser erbjuder en mix av teori och praktik och vi arbetar i små grupper för att underlätta gruppdiskussion. 

Online eller på plats hos oss

Deltagande på denna kurs sker antingen online via vår digitala utbildningsplattform eller på plats hos oss i våra lokaler på Högbergsgatan 30A, Södermalm i Stockholm.

För mer information besök gärna Contars hemsida eller fyll i en intresseanmälan nedan.

För mer information om Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Grundkurs, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursansvarig

Din kursledare Gabriella Svanberg är legitimerad psykolog och specialist i neuropsykologi och har över 20 års erfarenhet av arbete inom psykiatri, LVM vård (missbruk), utrednings- och behandlingsarbete inom LVU- och HVB-hem samt från jobb inom företagshälsovård. Gabriella har också skapat ett behandlingsprogram enligt mindfulnessbaserade Acceptance and Commitment Therapy (ACT) för missbruk.

Så ansöker du

Du anmäler dig till kursen via skolans hemsida. 

Kostnader

7900:- Inkl. moms.

Contar

Väx med Contar genom utbildning och terapi. De erbjuder ett komplett utbildningsprogram för dig som vill arbeta med människor och samtal. Contars viktigaste utgångspunkt är uppfattningen att alla människor har lika värde, och verktyget är det professionella samtalet. Verksamheten präglas...


Läs mer om Contar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Acceptance and Commitment Therapy (ACT) - Grundkurs

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Contar

Högbergsgatan 30A
116 20 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 16 recensioner.

Karolina Persson
Väldigt bra upplägg med möjlighet att delta digitalt. Välanpassad kurs utifrån tidigare erfarenhet, så för mig positivt med svårhetsgrad . Föreläsaren var kompetent, pedagofgisk och duktig på att anpassa efter gruppens krav i önskemål. Ser mycket fram emot fortsättning ACT del 2
Kursdeltagare
Kursen har ökat min kompetens och vill lära mig mer. Föreläsaren var lätt att förstå och lätt att lära ut.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in