Recensioner av Lärarassistent med inriktning socialpedagogik

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Elza

Hej. Tyckte väldigt mycket om utbildningen och hur allt var upplagt. Allt var tydligt och hade man frågotär så fick man ganska snabbt hjälp.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Elza!

Tack för din recension och så kul att höra att du är nöjd med din utbildning och vårt upplägg! Lycka till och du är välkommen tillbaka till oss! :)
Hosie

Bra

Cady-teamet Kommentar:
Hej Hosie!

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad kul att du tyckte din utbildning till lärarassistent var bra! Välkommen åter! 😊
Anna Ström

Jag älskade allt om distansutbildningen, speciellt den flexibilitet som jag kunde ha. Jag kunde både arbeta och studera samtidigt. Jag kände att jag hade jättebra kontakt med min mentor, som var väldigt duktigt på att ge bra feedback eller vägleda mig om jag kände att jag satt fast i någon fråga eller bara uppmuntra mig att kämpa vidare när det ...

Cady-teamet Kommentar:
Hej Anna!

Tack så mycket för ditt fina omdöme och rekommendation! Det är så roligt att höra att du har fått bra stöttning av din mentor under din utbildning till lärarassistent. :) Lycka till och du är varmt välkommen tillbaka till oss!
Visa mer
Karin Andersson Ahl

Fördelen med utbildningen var att den var digital. Frågorna var bra om än lite långa och för omfattande vilket resulterade i missförstånd. Hade kunnat vara en fråga och underfrågor. Men mentorn var fantastiskt bra med återkoppling och hjälpte till med nedbrytning. Ända nackdelen skulle väl vara priset.

Cady-teamet Kommentar:
Hej Karin!

Tack så mycket för ditt omdöme! Verkligen kul att du gillade upplägget av distansstudier! Vi tar till oss det du har skrivit om frågorna och tackar dig för din feedback. Varmt välkommen tillbaka! :)

Lisa

Bra utbildning,är nu klar och hoppas på jobb. :)

Makarim

mycket bra och väl planerad utbildning, jag har redan sökt för en annan program och fick även rabatt!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in