Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad Socialpedagog

Snittbetyg: 5

Baseras på 45 recensioner.

Abbe
Jag ger denna skolan 5 av 5 i betyg på grund av att jag är super nöjd hur dem sköter sin verksamhet samt att deras mentorer är jätte trevliga och hjälpsamma.
Angelica
är så nöjd med utbildningen! Sofia har varit en sån bra mentor under min studie tid!
Amilee
Valde att börja studera igen då jag ville ändra riktning, såg socialpedagog som jag tyckte skulle Passa mig med mina tidigare erfarenheter. Det har varit så givande och otroligt bra support från lärarnas med en utmärkt upplägg på studierna. Är så nöjd och stolt över mig själv.
Zac
Ett bra upplägg av utbildningen eftersom det gick att arbeta samtidigt då man lägger upp sina studier när det passar. Ett stort plus var även att man kan validera de utbildningar, kurser och få ta med sin arbetslivserfarenhet och då kunna validera bort praktik. Detta var det som fick mig att välja just denna utbildning. Innehållet i utbildningen...
Visa mer
Ami Lee
Har känt mycket stöd och feedback, Har kunnat göra det i min takt samtidigt som jag jobbat heltid. Så för mig har det varit ett lyft i tillvaron. ser fram emot nya utmaningar i arbetslivet.
Anonym
Jag tycker att den här utbildningen har varit rolig. I och med att jag har jobbat vid sidan om studier har detta fungerat perfekt för mig då jag har valt min egna studietakt. Skulle rekommendera den här utbildningen väldigt mycket för den som kan ta eget ansvar då det handlar mycket om ansvarstagande för att klara en utbildning på distans.
Ibrahim Nabizadeh
Jag har varit nöjd med Cady Training Academy. För att min lärare hade väldigt bra bemötande och gav mig alltid motivation, hen var alltid närvarande när jag behövde hjälp och har varit tydligt med struktur.
Arbör
Jag tyckte att själva utbildningens gång var mycket lärorik, men framförallt så anser jag att kontakten mellan mig och min mentor var så bra att det kändes lite nästan som det inte var distans alls. Jag menar, man fick sina uppgifter rättade väldigt snabbt och även att man fick väldigt bra respons som fick en att känna att man lyckas och med det...
Visa mer
Dilkhaz Mikail
Det har varit unik att plugga på distans
Tina
Min upplevelse av Cady Academy är bara positiv. Behöver man hjälp så får man verkligen det, och lärarna har verkligen koll på hur man ger bra feedback. Kurserna så som "Missbruk och skaderisker" samt "Kriminologi" tyckte jag var jätteintressanta. Jag ska vara ärlig, jag trodde till en början att det skulle vara enformigt och tråkigt samt att jag...
Visa mer
Leslye
Jätteintressant utbildning och mycket lärorikt. Mycket bra feedback och kontakt med mentorerna, det bästa är att man kan studera på egen takt vilket underlättar då jag jobbar 100 procent och har två barn så passade detta sättet perfekt :) ! Väldigt nöjd ! Värt varenda krona.
Tobias Eriksson
Jag läste till socialpedagog hos Cady under lite mer än 2 år och det var verkligen toppen! Otroligt flexibel utbildning där mentorn alltid återkopplar snabbt om man har frågor. Finns även en facebook där man kan knyta kontakt med andra elever och bolla med varandra. Grymt bra kursinnehåll som känns otroligt up-to-date! 5/5 utan tvekan!
Lana
Att jag lärde mig verkligen hur kul det är att jobba med människor och ha rätt material när jag börjar jobba.
Aldi
En utbildning som ger dig mersmak för HR, särskilt om du redan har lång arbetslivserfarenhet sedan tidigare och kan kombinera det med ditt befintliga arbetet. Utbildningen är till för den som vill genuint arbeta med HR-frågor, personal och ledarskap på riktigt! Rekommenderas varmt!
Suna Argavan
Mycket imponerad! Kan varmt och ärligt rekommendera denna utbildning.
annika sundholm
Bra läromedel, coachande mentorer. Känner mig väldigt stärkt i min nya roll som socialpedagog.
Sarah Nilsson
Jag läste kursen på 100%. Jag hade möjlighet att validera bort praktik samt 4 ämnen från kursen vilket jag gjorde. Jag läste utbildningen Socialpedagog på 6 månader. Jag som redan jobbar inom området som socialpedagog fick så mycket fakta och kunskap av att läsa kursen. Jag är väldigt tacksam för mitt stöd av min mentor. På ett proffsigt , ödmj...
Visa mer
Sah
Jag vill tacka lärarna som verkligen var otroligt engagerade och pedagogiska. Distansen var inga problem då man fick den hjälp och stöd man behövde. Kan varmt rekommendera denna skola!
Maria Svensson
Jag är jättenöjd med min utbildning på Cady Traning Academy. Min mentor har varit ett enormt stöd som gett mig proffsig feedback och samtidigt peppat mig att hålla samma fokus. Att själv få bestämma takten och kunna fortsätta jobba heltid under min studietid har fungerat över förväntan. Tack hela teamet på Cady och hoppas våra vägar korsas igen...
Visa mer
Idan Merza
Ganska bra utbildning, lärt mig mycket under tiden man studerade hemifrån.
Maysaa Hammoud
Jag valde denna utbildning då jag kunde läsa i min takt och samtidigt kunna arbeta. Jag har kännt att denna utbildning varit ett bra val för mig och jag kunde plugga snabbt när jag ville och långsammare när jag kände för det. Lärarna och personalen har varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Kurserna var väldigt lärorika och intressanta ...
Visa mer
Ulrika
Jag har lärt mig otroligt mycket av denna utbildning och ser fram emot att arbeta som socialpedagog. Intressant material och bra kontakt med Cady och mentor. Utbildningen har ändrats efter studiernas gång och nu får den 10 av 10. Egen studietakt, möjlighet validera praktik vid erfarenhet och kurser man läst tidigare. Toppen!
Sabina Focic
Vill först tacka för en bra utbildning till socialpedagog och en bra bemötande och samt att jag var nöjd med hela processen och kommer ha nytta av utbildningen i framtiden.
B
Är oerhört nöjd och tacksam till att jag valde just Cady, utbildningen till socialpedagog var väldigt bred och varierad. Intressanta och roliga ämnen, jag har fått mycket kött på benen och provanställning som socialpedagog direkt efter avklarad utbildning. Min mentor Sofia var helt fantastisk och vill ge ett extra tack till henne för fantastisk ...
Visa mer
Hanna
En bra utbildning där man kan lägga upp sin egna studietid. Jag har endast den muntliga biten kvar av min utbildning och jag har studerat i ca 6 månader. Det är ett bra upplägg, informativa kurser och fått otroligt bra respons av mina inlämningsuppgifter.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in