Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vi är ditt innovativa, flexibla och kvalitativa alternativ till det vanliga utbildningsväsendet!

Om oss

Cady har funnits sedan 2007 med sitt säte i Göteborg och ingår i Cady Training Utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbildningsverksamheten. 

Företaget har sin grund inom kognitiv beteendeterapi, sexrådgivning samt kostrådgivning. Under de senaste åren har vi vuxit kraftigt och utökat vårt utbud av utbildningar, många inom aktuella bristyrken såsom behandlingspedagog, vårdadministratör, fastighetstekniker m.fl.

Om våra utbildningar

Vårt kärnvärde som driver vår metodik och pedagogik är LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

Alla av våra yrkesutbildningar är helt på distans och eleven väljer själv sitt startdatum samt sin lästakt. Denna flexibilitet ger flera möjligheten att kunna studera och utveckla inom sitt drömyrke. 

Vår pedagogiska idé är att variera upplägget i form av litteratur, filmer, föreläsningar och praktik för att erbjuda en stimulerande utbildning där alla som vill kan lyckas.

I många av våra utbildningar använder vi oss av interaktiva online böcker från Gleerups.  Dessa öppnar upp många nya möjligheter för elevernas lärande och textavsnitt varvas med stimulerande filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Med de interaktiva böckerna blir kunskapen lättillgänglig och eleverna aktivare i sitt lärande.

Att vara elev hos oss

Våra elever är både privatpersoner och kommer direkt från företag samt den offentliga sektorn. Många väljer att kombinera sina studier med sitt arbete då vårt flexibla upplägg gör det möjligt att jobba samtidigt som man läser. En stor del av våran verksamhet är att skräddarsy utbildningslösningar för företag och organisationer.

Vi sätter eleven i centrum och ger alla elever den stöttning de behöver för att nå sina utbildningsmål. Det stora antalet återkommande elever som gör fler utbildningar är en positiv tecken att de är nöjda med sin utbildning och oss som utbildare.

En viktig del för våran lyckade måluppfyllelse är att alla elever har en personlig mentor som hjälper dem med bl.a. pedagogiskt stöd, elevcoachning, praktik frågor, bedömningar och feedback m.m.

Vårt kvalitetsarbete

Efter många år som utbildare har vi väl utarbetade rutiner kring vårt systematiska kvalitetsarbete som vi utgår ifrån för att utvärdera elevens måluppfyllelse. Vi följer dessutom upp alla utbildningsutvärderingar som varje elev fyller i efter avslutad utbildning samt löpande förslag, idéer och kritik för att alltid vara i framkanten med att erbjuda de bästa tänkbara förutsättningarna för att våra elever ska lyckas med sina studier.

Vi är godkända och auktoriserade av Almega Utbildningsföretagens högt uppställda kvalitetskriterier som är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet.

Varje utbildning avslutas med en slutuppgift som är en kvalitetssäkring om att eleven är i nivå med våra kunskapskrav innan diplomeringen. För att få diplom och utbildningsbevis skall eleven dessutom vara godkänd i samtliga arbetsmoment under kursens gång.

Vi har även en konstant dialog med näringslivet för att hålla koll på arbetsmarknadens omväxlande behov och vårt breda samarbete med olika arbetsgivare har hjälpt oss att utveckla innehållet i våra distansutbildningar efter deras krav, önskemål och behov. 

Vår vision

Cady Training Academy strävar efter att erbjuda kvalitativa och relevanta utbildningar utifrån arbetsmarknadens krav och behov samt ge verktyg, stöd och vägledning åt alla människor oavsett bakgrund för att de ska kunna utveckla sig och ta ett steg vidare i sitt arbetsliv mot t.ex. sitt drömyrke eller ett tydligt utbildningsmål. 

Vi är stolta över att vara ett miljömedvetet företag och har aktivt valt att erbjuda all information kring våra utbildningar enbart digitalt. Därmed kan vi även snabbare få ut nyheter och förändringar samtidigt som vi håller nere utbildningsavgifterna till våra elever.

Välkommen till oss!


För mer information om Cady Training Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort Pris
Administratör Distans Från 12 900 SEK
Barnskötare Distans Från 12 900 SEK
Behandlingspedagog Distans Från 20 900 SEK
Elevassistent Distans Från 12 900 SEK
Fastighetsskötare Distans Från 15 900 SEK
Fastighetstekniker Distans Från 19 900 SEK
Fastighetsvärd Distans Från 15 900 SEK
Fritidsledare Distans Från 13 900 SEK
Hotel Management Distans Från 27 900 SEK
Hotellreceptionist Distans Från 10 900 SEK
HR-specialist Distans Från 23 900 SEK
Integrationspedagog Distans Från 19 900 SEK
Journalist Distans Från 20 900 SEK
Kognitiv beteendeterapeut Distans Från 22 900 SEK
Kostrådgivare/Hälsopedagog Distans Från 20 900 SEK
Lärarassistent Distans Från 13 900 SEK
Medicinsk sekreterare / vårdadministratör Distans Från 19 900 SEK
Optikerassistent Distans Från 15 900 SEK
Par och relationsterapeut Distans Från 25 900 SEK
Personlig assistent Distans Från 11 900 SEK
Receptionist Distans Från 10 900 SEK
Sexrådgivare Distans Från 20 900 SEK
Socialpedagog Distans Från 23 400 SEK
Solcellsmontör Distans Från 15 900 SEK
Säljare/säljledare Distans Från 11 500 SEK
Tandsköterska Distans Från 27 900 SEK
Undersköterska inriktning akutvård Distans Från 14 400 SEK
Undersköterska inriktning barn och ungdom Distans Från 14 400 SEK
Undersköterska inriktning psykiatri Distans Från 14 400 SEK
Undersköterska inriktning äldrevård Distans Från 14 400 SEK
Vårdbiträde Distans Från 11 900 SEK

Visa alla

Videoreportage

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Cady Training Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Cady Training Academy

Fotögatan 6B
414 74 Göteborg

Tel: +4631 757 05 66

Cady Training Academy


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 40 recensioner.

Lidija
(5)
Bästa skola, bästa mentorer, något man ska välja om man vill plugga. Rekommenderar cady starkt.
Daniel
(5)
Utbildningen genom Cady har passat mig väldigt bra. Då jag arbetat heltid under hela utbildningen och har tre barn hemma så har det varit underbart att kunna anpassa studietakten. Jag tycker att det fungerat väldigt bra med kontakten med Cady!
Elisabeth R
(5)
Min mentor Sara har med sin bedömning uppmuntrat mig till varje nytt moment. Det har värmt mitt hjärta för den fina feedback jag fått efter varje moment. Jag är så tacksam att jag nu är klar och att jag fick min praktik på IVA neontal på Nya Karolinska. Jag har lärt mig så mycket under utbildningen och praktiken. En upplevelse jag aldrig glömmer...
Visa mer