BRT Panorama Competence AB

Panorama Competence

Vi realiserar affärsmålen genom utbildning och kompetensutveckling hjälpa våra kunder att synliggöra de önskade resultaten för verksamheten, vägen dit och vad som krävs hos var och en för att lyckas. Panorama ser sig idag som en av ytterst få aktörer på marknaden som aktivt driver och inför medvetandet om att beteendeförändring är det som skapar resultat så fort människor är inblandade.

Vi vill alltså hjälpa företag och individer att säkerställa mätbara resultat av kompetensutveckling och utbildning. Det vill vi göra genom att införa en process där alla deras uttalade utbildningsbehov blir faktiska och konkreta förbättringsbehov.

Allt som vi här på Panorama erbjuder har alltså sin utgångspunkt i individer och medarbetarnas perspektiv med syfte att företaget ska kunna nå eller överträffa sina mål. Att utgå från individerna är nödvändigt eftersom det trots allt är var och en av medarbetarna som är avgörande för om ett företag som helhet ska kunna öka sin prestation.


För mer information om BRT Panorama Competence AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med BRT Panorama Competence AB

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ekonomi
Ekonomiassistent Längd Pris Ort
Certifierad ekonomiassistent Från 12 438 SEK Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: BRT Panorama Competence AB

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BRT Panorama Competence AB

Västra Henriksborgsvägen 15
131 72 Nacka

Mobil 0704827408
www.panoramacompetence.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Susanna

Bra blandning av videoledda lektioner och djupdykning i kurslitteratur. Bra innehåll i böckerna om än lite väl krångligt att förstå utan videolektionerna. Peter var underbart pedagogisk och fångade intresset

Alva

Som en som inte gått eller läst ekonomi i gymnasiet hängde jag med på allt och kom in i det fort. Dem förklarade bra i lektionerna så att man hängde med.

Philip

bra lärare,väldigt pedagogiska och lär ut på ett bra sätt, enkel, bra sätt att börja en ny karriär med, ganska bred lite om mycket.