TAFE students

TAFE International Western Australia (TIWA) erbjuder prisvärda, praktiska och yrkesinriktade diplomutbildningar i Perth och på andra orter i Western Australia. Det finns 11 olika campus varav fyra är placerade i Perth. Här studerar du i sol och värme i en härligt avslappnad atmosfär!

Praktiska utbildningar som ger jobb

TAFE International Western Australia erbjuder praktiskt inriktade diplomutbildningar som omfattar ett till två års studier. Institutet har ett mycket bra rykte bland arbetsgivarna och ett mycket stort kursutbud med över 100 olika inriktningar. De flesta utbildningar är berättigade till studiemedel från CSN. 

Skulle du vilja fortsätta dina studier vid ett universitet kan du i många fall tillgodoräkna dig dina studier vid TAFE International Western Australia och erhålla en hel Bachelorexamen på kortare tid.

Campus i bland annat Perth

Fyra av instituten har campus i Perth med omnejd. Övriga orter är t.ex. Broome, Geraldton, och Clarkston. Varje campus är utrustat med moderna faciliteter, som bibliotek, restaurang, uppehållsrum, bokhandel med mera.

4 skäl att studera på TAFE International Western Australia

  • Högkvalitativ utbildning till en lägre kostnad.
  • Du får praktiska färdigheter som efterfrågas i yrkeslivet.
  • Möjlighet att fortsätta på universitet efter examen.
  • Western Australia och Perth har enligt många Australien bästa väder och vackraste stränder.För mer information om TAFE International Western Australia, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med TAFE International Western Australia

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: TAFE International Western Australia

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

TAFE International Western Australia

east perth tafe campus

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 1 recensioner.

Student

De har lagt upp schemat så det ser likadant ut varje vecka och alla kurser i utbildningen har lagts upp bra på så sätt. Man får tid att arbeta igenom uppgifterna