Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Santa Barbara City College

santa barbara city college students

Santa Barbara City College i Kalifornien är en av Blueberrys absolut mest populära skolor och det är inte svårt att förstå varför. Santa Barbara City College har ett av världens bästa lägen precis vid Stilla havet i Santa Barbara, en av de vackraste städerna i USA ca 1,5 timme med bil från Los Angeles. Här på ”USA:s Riviera” får du bra väder, svårslaget studentliv, fantastiska stränder och en avspänd livsstil.

Santa Barbara City College har utsetts till USA:s högst rankade Community College flera år i rad. Du kan läsa mer om motivering till vinsten här. Här får du riktigt bra kurser och lärare till ett mycket bra pris. Du kan läsa fristående kurser som Study Abroad-student, eller om du hellre vill ta en Associate’s Degree på två år. Pluggar du på Santa Barbara City College har du dessutom bra möjlighet att efter 2 år fortsätta dina studier och ta en Bachelor’s Degree på ett universitet i USA.

Direktavtal med amerikanska universitet

Santa Barbara City College (SBCC) är ett Community College, vilket innebär att du kan läsa de två första åren av en fyraårig Bachelor’s Degree här. Många amerikanska studenter väljer att inleda sin högskoleutbildning på Community College där man får en bra utbildning för betydligt mindre pengar än om man läser alla fyra år på ett universitet. SBCC har utformat The Transfer Academy som arbetar för att ge studenter rätt förutsättningar och hjälp för att göra en transfer till universitet efter sin Associate’s Degree. Studenter som når upp till kraven för sin Associate’s Degree kan garanteras plats på ett särskilt universitet. Colleget har avtal med CSU (California State University), som är ett av de mest högkvalitativa, största, samt prisvärda universitetssystemen i landet. Här ingår 23 olika universitet, bland annat University of California Santa Barbara, där många studenter väljer att fortsätta sina studier efter sin tid på SBCC.

Santa Barbara City College har 17 000 studenter

Santa Barbara City College grundades redan 1909 och har utsetts till USA:s bästa Community College (rankning från Aspen Research Institute släppt i mars 2013). Här, precis vid Stilla havet studerar närmare 17 000 studenter varav ca 700 är internationella. Colleget erbjuder små klasser vilket gör att du inte riskerar att försvinna i mängden och du får på så sätt en bra kontakt med lärarna. På campusområdet hittar du ett bibliotek, datorsalar, bokhandel, caféer och restauranger samt ett välutrustat gym. Här finns även en fantastisk idrottsarena precis vid havet som byggdes i samband med olympiska spelen i Los Angeles 1984. SBCC har aktiva sportföreningar för fotboll, golf, tennis, löpning, basket m.m.


För mer information om Santa Barbara City College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Estetiska utbildningar
Teater / Scenkonst Längd Pris Ort
Teater och skådespel - Diplomkurs 1 år Santa Barbara
Marknadsföring
Marknadsföring - Diplomkurs 1 år Santa Barbara
Grafisk design
Grafisk design - Diplomkurs 1 år Santa Barbara
Media / Kommunikation
Film / TV
Film och media - Diplomkurs 1 år Santa Barbara
Fotografering - Diplomkurs 1 år Santa Barbara

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Santa Barbara City College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Santa Barbara City College

cliff dr
santa barbara

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Student
Nej, det blir bara en termin. Känner att jag inte får ut så mycket av det än vad jag tänkt, beror nog mycket på att jag valt fel classes.**
Student
Jag är supernöjd och skulle vilja påstå att det har allt jag efterfrågat. Miljön, människorna, vädret, utbildningen osv.
Student
Väldigt nöjd med colleget. En av den finaste campus i landet. Överlag hög nivå på undervisningen, engagerade och duktiga lärare.