Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
icmp band

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om en karriär som artist, låtskrivare, producent, musiklärare eller entreprenör. Gemensamt för skolan, lärarna och studenterna är den genuina kärleken till musiken.

Vill du börja en karriär inom musik är London rätt plats att vara på! Det är inte bara en av de mest pulserande städerna i världen, utan också hjärtat i den globala musikindustrin. ICMP passar perfekt för dig som har studerat musik på gymnasiet eller som har musik som din största hobby.

Personlig utbildning i musikindustrins hjärta

På ICMP sätts du som student i fokus genom kontinuerlig rådgivning och individuella inlärningsplaner för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. För att snabba på din utveckling erbjuder ICMP små klasser, personliga handledare och som student på skolan har du även möjlighet att boka replokaler gratis på fritiden. ICMP har nära kontakt med stora skivbolag, promoters och förlag verksamma i London och de kontakterna är även tillgängliga för studenterna. Lärarna är eller har själva varit aktiva i musikindustrin och har en mycket bra praktisk förståelse för hur branschen fungerar.

Toppmoderna musikfaciliteter

ICMP har ett brett utbud av specialiserade rum för undervisning, bland annat stora rum för liveuppträdanden, kontrollrum och ljudisolerade mindre utrymmen. Alla rum har luftkonditionering och högkvalitativ utrustning från ledande varumärken som Fender, Marshall och Gibson. 

Tileyard Studios

ICMP samarbetar med Tileyard Studios som är det största professionella nätverket för musik i Europa. De har fler än 70 toppmoderna musikstudios och kontorsutrymmen för mängder olika företag som arbetar inom musik, film och tv.


För mer information om Institute of Contemporary Music Performance, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Institute of Contemporary Music Performance

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance