BIMM University

i London (+ 7 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar i lokaler av absolut toppklass. BIMM:s kreativa faciliteter låter dig utvecklas till din fulla kreativa potential och hjälper dig hitta just din plats i den kreativa industrin. I över 35 år har BIMM försett studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta behoven och kraven i musikindustrin. Här blir du redo för en blomstrande karriär i den kreativa industrin!

Med start i september 2022 utökar BIMM sitt kreativa utbud för campuset i Berlin och lanserar en filmfakultet. På BIMM:s Screen and Film Faculty utbildas begynnande filmskapare av lärare som själva är aktiva i branschen, och här studerar du i centrum av en stad som är välkänd för sin stora filmindustri.

På BIMM får du in fötterna i den kreativa industrin redan som student eftersom praktik ingår i utbildningen och du får arbetserfarenhet genom praktisk utbildning som lärs ut av yrkesverksamma proffs inom musik- & filmbranschen! 


För mer information om BIMM University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med BIMM University

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Längd Pris Ort
Diplomutbildning - Låtskrivande Flera orter (6)
Diplomutbildning - Musikproduktion Flera orter (7)
Diplomutbildning Popular Music Performance Flera orter (8)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: BIMM University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

BIMM University



Highlights