BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar i lokaler av absolut toppklass. BIMM:s kreativa faciliteter låter dig utvecklas till din fulla kreativa potential och hjälper dig hitta just din plats i den kreativa industrin. I över 35 år har BIMM försett studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för att möta behoven och kraven i musikindustrin. Här blir du redo för en blomstrande karriär i den kreativa industrin!

Med start i september 2022 utökar BIMM sitt kreativa utbud för campuset i Berlin och lanserar en filmfakultet. På BIMM:s Screen and Film Faculty utbildas begynnande filmskapare av lärare som själva är aktiva i branschen, och här studerar du i centrum av en stad som är välkänd för sin stora filmindustri.

På BIMM får du in fötterna i den kreativa industrin redan som student eftersom praktik ingår i utbildningen och du får arbetserfarenhet genom praktisk utbildning som lärs ut av yrkesverksamma proffs inom musik- & filmbranschen! 


För mer information om BIMM University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med BIMM University

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Estetiska utbildningar
Musik / Sång / Musikproduktion Längd Pris Ort
Diplomutbildning - Låtskrivande Flera orter (6)
Diplomutbildning - Musikproduktion Flera orter (7)
Diplomutbildning Popular Music Performance Flera orter (8)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: BIMM University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BIMM University