APM College of Business & Communication

Vill du ha ett försprång på arbetsmarknaden inom business, marknadsföring eller event? Då har du hittat rätt! Hela 91% av APM College of Business & Communications studenter får jobb direkt efter examen. Här får du mycket praktiska kunskaper och värdefull arbetserfarenhet under studietiden. Flera företag som skolan samarbetar med har gjort det till en vana att rekrytera APM-praktikanter. 

Campus i Sydney, Brisbane och Melbourne

APM:s Sydney-campus är helt nytt och ligger i det genomtrevliga området Surry Hills, enbart ett stenkast från Central Stationen i Sydney. Ett socialt blomstrade område som är känt för att vara en kulturell och kreativ hotspot, här hittar du trendiga caféer, butiker och restauranger direkt utanför campus. Det är ett modernt campus med den senaste teknologin för att du ska lyckas så bra som möjligt med dina studier.

Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med mycket entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

APM:s campus i Melbourne ligger centralt i modedistrikten. Som student kommer du att njuta av toppmoderna faciliteter på Flinders Street, med närhet till mängder av konstgallerier, caféer och restauranger. Som student har du chansen att fördjupa dig i dina studier i en kreativ och stimulerande miljö på APM’s ”lilla” campus med cirka 200 studenter.

Stipendium
Om du söker via Blueberry får du 30 % rabatt på kursavgiften för kurser eller program inom business med start under 2023.


För mer information om APM College of Business & Communication, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med APM College of Business & Communication

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Ekonomi Längd Pris Ort
Diplomutbildnig - Business 1 år Flera orter (3)
Hotell / Event / Turism
Event / Upplevelseproduktion
Diplomutbildning - Event Management 1 år Flera orter (2)
Marknadsföring
Diplomutbildning - Marknadsföring 1 år Flera orter (3)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: APM College of Business & Communication

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

APM College of Business & Communication