Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

APM College of Business & Communication

APM College of Business & Communication

Vill du ha ett försprång på arbetsmarknaden inom business, marknadsföring eller event? Då har du hittat rätt! Hela 91% av APM College of Business & Communications studenter får jobb direkt efter examen. Här får du mycket praktiska kunskaper och värdefull arbetserfarenhet under studietiden. Flera företag som skolan samarbetar med har gjort det till en vana att rekrytera APM-praktikanter. 

Campus i Sydney, Brisbane och Melbourne

APM:s Sydney-campus ligger mitt i historiska och genomtrevliga området The Rocks mittemot Operahuset. Du kan inte ha ett bättre läge i Sydney! Byggnaden andas verkligen historia och överallt ser du gamla träbjälkar. Den här hemtrevliga miljön blandas med en modern och innovativ atmosfär som är otroligt lätt att tycka om.

Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med mycket entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

APM:s campus i Melbourne ligger centralt i modedistrikten. Som student kommer du att njuta av toppmoderna faciliteter på Flinders Street, med närhet till mängder av konstgallerier, caféer och restauranger. Som student har du chansen att fördjupa dig i dina studier i en kreativ och stimulerande miljö på APM’s ”lilla” campus med cirka 200 studenter.

Stipendium
Om du söker via Blueberry får du 30 % rabatt på kursavgiften för kurser eller program inom business med start under 2021.


För mer information om APM College of Business & Communication, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Ekonomi Längd Pris Ort
Ekonomi - Diplomutbildnig 1 år Flera orter (3)
Hotell / Event / Turism
Event / Upplevelseproduktion
Event Management - Diplomutbildning 1 år Flera orter (3)
Marknadsföring
Marknadsföring Diplomutbildning 1 år Flera orter (3)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med APM College of Business & Communication

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

APM College of Business & Communication