Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
8 veckor
28 750 SEK inkl. moms
Svenska

Content Design

En designer inom Content Marketing – en Content designer – behöver behärska design för flera kanaler för att få ut sitt budskap. Den här kursen vänder sig till dig som idag är formgivare eller AD och vill skaffa dig mer kunskap om att arbeta kanaloberoende med Content design.

Om kursen

Allt fler inser vikten av att kommunicera med sin målgrupp med hjälp av trovärdigt och relevant innehåll, så kallad Content Marketing. Avsändaren kan vara allt ifrån ett större företag till en mindre organisation – alla har mycket att vinna på att tala till målgruppen med redaktionella verktyg i sina egna kanaler. Och det visuella uttrycket spelar en central roll för hur varumärket uppfattas.

Den här kursen ger dig kunskaper i hur du tar fram en design som är konsekvent i alla sina uttryck, från det tryckta magasinet till sociala medier. Under kursens gång arbetar du som kursdeltagare med ett och samma valfria case, detta för att kunna omsätta strategi till design i flera olika kanaler. Kursen inleds med ett strategiskt grundarbete med att ta fram innehålls- och kanalstrategi, och fokus ligger därefter på att ta fram ett designkoncept som går att förvalta och vidareutveckla i alla kanaler.

Vem är kursen för?

Den här kursen passar dig som idag arbetar som formgivare eller AD på byrå, inhouse eller som frilans och vill lära dig mer om Content design. Kursen kommer med hjälp av konkreta koncept- och designuppgifter lotsa dig fram till ett strategiskt och kanaloberoende arbetssätt.

Kursansvarig

Jenny Gemzell, Vd på Kate designstudio. Jenny arbetar med Content design och har tagit fram innehållsdrivna designkoncept till allt från organisationer och företag till kommersiella magasin och kulturtidskrifter.ter.

 

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 14 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in