Testare - QA Manual

Beetroot Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
2 månader
Deltid, distans
Engelska
QA Manual

Om utbildningen

Du måste inte kunna koda för att ta steget in i en IT-karriär — du kan testa kod i stället. Som testare spelar du en nyckelroll i ditt team genom att säkerställa att produkten håller god kvalitet. Om du gillar att utvärdera helheten, tänka kritiskt och brinner för att åtgärda fel så är Quality Assurance Manual kursen för dig.

Även om du inte har någon teknisk utbildning kommer kursen förse dig med all nödvändig kunskap som behövs i QA-yrket. Under kursens gång kommer du lära dig att hitta fel, skriva buggrapporter och komponera testfall, checklistor och övergripande testplaner med hjälp av olika testdesigntekniker. Dessutom kommer du efter kursen kunna utföra mobiltest, kalkylera risker, skriva autotester och ha en grundläggande förståelse för nätverk. Du kommer att bekanta dig med alla de termer som används inom QA samtidigt som du sammanställer din portfolio. Kursen avslutas med att du har en testintervju med oss för att du ska känna dig redo för att söka ditt nya jobb som QA Tester.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som som vill ta första klivet in i en karriär inom IT. Allt du behöver ha är en egen dator, en grundläggande datorvana och viljan att lära dig mer. Kunskap om testteori är fördelaktig, men inget krav. Då undervisningen sker på engelska behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 8 veckor. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller tre lektioner som är två timmar långa per vecka. Lektionerna är förlagda på vardagskvällar. Utöver detta kommer du att behöva lägga ungefär 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning Management System) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc).

Den här kursen passar också bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig.

För mer information om Testare - QA Manual, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Examen & Intyg

Deltagare erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Kostnader

19990 SEK

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Testare - QA Manual

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Beetroot Academy


Tel: 0766923678
Mobil 0766923678
beetrootacademy.com

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in