Programmering - Python

Beetroot Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
16 veckor
Heltid/deltid
 Python

Programmering - Python

Lär dig grunderna i programmeringsspråket Python

Python är ett programmeringsspråk i textform som inte bara passar perfekt för nybörjare inom programmering utan är också ett användbart och tillämpbart programspråk inom många olika områden.

I denna kurs får du lära dig grunderna i programmering och ramverken för det. Du kommer att få arbeta med standard- och utökade programbibliotek, huvudalgoritmer och datastrukturer. Du kommer att få lära dig nätverkande, alltså att skriva program som kommunicerar med andra program, webben och konceptet objektorienterad programmering (OOP). Du kommer också få bekanta dig med flödet för systemutveckling och lära dig hur du använder verktygen pip, virtualenv och git.

Genom denna kurs kommer du lära dig skriva enkla program och appar i Python, antingen genom att bygga vidare på en existerade kodbas eller genom att designa från grunden. Du kommer få testa, omstrukturera och optimera kod. Utbildningen i Python är lite som läkarlinjen; vi ger dig grunderna så att du därefter kan välja vilken inriktning du sedan vill arbeta vidare med.

Målsättning

Efter avslutad kurs kommer du kunna skriva enkla appar och program i Python, både genom att bygga vidare på existerande kod eller genom att designa själv från grunden. Du kommer att ha en bra och gedigen bas att bygga vidare på i den riktning du vill.

För mer information om Programmering - Python, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Målgrupp

Det här en kurs för dig som vill starta upp en karriär inom IT och är intresserad av användarupplevelse och användardesign. Du behöver vara van att använda dator och du behöver ha en egen dator eller laptop. Då undervisningen sker på engelska  behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

Du behöver ha en generellt förståelse av vad som utgör en dator; såsom hårdvara, operativsystem och filsystem. Det är fördelaktigt om du har en generell uppfattning om vad programmering är och har Python installerat på din dator.

Språk

Engelska (nivå B eller engelska 6).

Kursmaterial

Tillhandahålls vid kursstart. Ingår i kursavgiften.

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 16 veckor. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller tre lektioner per vecka. Två av veckans lektioner är förlagda på veckodagar och är två timmar långa. Den tredje av veckans lektioner är förlagd under helgen och är fyra timmar lång. Utöver detta kommer du att behöva lägga åtminstone 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning management system) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc.)

Den här kursen passar bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och helger och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig.

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Programmering - Python

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Beetroot Academy


Tel: 0766923678
Mobil 0766923678
beetrootacademy.com

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Erik Nilsson
(4)

I enjoy solving programming problems. I got a job in tech after completing the course

Cecilia Vakaloudi
(5)

I totally would recommend this course. The last project using an API, made me realise how much I had learnt and was a lot of fun.

Oskar Rosenqvist
(5)

I had a great teacher, Sergey :) . I got a job in tech after finishing the Python's course

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in