BASIS KONSTSKOLA

Basis konstskola bedriver utbildning på eftergymnasial nivå inför högskola och andra högre studier inom de konstnärliga yrkesområdena.

Har du ett intresse för konst, design och kultur är Konstskolan Basis perfekt för dig. I ett gammalt hus från 1700-talet på Söder i Stockholm erbjuds olika estetiska utbildningar. De tre ettåriga studiemedelsberättigade heltidsutbildningarna heter Konstnärlig grundutbildning, Fördjupad konstnärlig grundutbildning samt Inredning och Design. Konstskolan Basis erbjuder även en kvällsskola i konst samt en kurs i grafisk design på kvällstid.
Lärarna på skolan är alla yrkesverksamma konstnärer och designers med läng pedagogisk erfarenhet. Skolan är en del av Studiefrämjandet Stockholms län och är en konst och kulturutbildning som lyder under Myndigheten för yrkeshögskolan.
För mer information om Basis konstskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Basis konstskola

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar Längd Pris Ort
Grafisk design 80 timmar Från 5 200 SEK Stockholm

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Basis konstskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Basis konstskola

Folkungagatan 147
116 30 Stockholm

Tel: 08-6424413
Mobil 070-7713401
www.basis.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Alicia Happy Ahlström

Min tid på Basis har utvecklat mig otroligt mycket. När jag började hade jag en luddig idé om vad jag kanske ville göra och tyckte var intressant, och när året var slut så hade jag en bra portfölj, goda kunskaper, vänner för livet, en ny inriktning i min karriär och ett antagningsbesked till kandidatprogrammet i industridesign på Konstfack. ...

Visa mer