Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Axelsons Gymnastiska Institut

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 22 recensioner.

Sally
(5)
Medicinsk Fotvård är ett hantverk. Är så tacksam att jag tog beslutet att studera till Fotterapeut. Jag är nu min egen chef och kan lägga upp mina dagar precis som jag önskar. Tack till alla Handledare. Ni är underbara!
Lotta
(5)
En omfattande och modern hudterapeututbildning som ger unik kompetens.
Lisa
(5)
Så duktiga och inspirerande lärare. Axelsons känns som en seriös skola som ar hand om sina elever från start till mål
Annika
(5)
Vilken spännande utbildning! Och vilket trevligt bemötande jag fick av hon som jag pratade med i telefon. Proffsigt!
Malin
(5)
Jag läste till Hud och SPAterapeut på Axelsons under våren 2020. Lärarna var jätte bra och utbildningen fungerade bra trots coronaviruset! Rekommenderar varmt!
Anders
(5)
Det känns verkligen att Axelsons har varit med ett tag. Proffsigt rakt igenom och pedagogik på hög nivå. Engagerade lärare och personal som verkligen vill göra det dom gör. Lärde mig väldigt mycket mer än vad jag trodde var möjligt på den tiden.
Anders
(5)
Det kändes nästan konstigt hur mycket jag lärde mig varje dag jag gick till Axelsons. Varje dag. Upplägget hur de har kombinerat anatomi, behandlingstekniker och praktik var perfekt. Deras strävan efter att själva hitta allt nytt inom branschen verkligen känns. Otroligt engagerad personal och föreläsare som verkligen tycker om sitt jobb. Är otro...
Visa mer
Johan
(5)
Sadlade om från mitt gamla jobb och utbildade mig till Medicinsk massageterapeut på Axelsons. Det är det bästa jag har gjort! Fantastiska lärare och atmosfär, väldigt bra utbildning och jag fick grymt stöd från skolan.
Nina Isaksson
(4)
Mycket bra och många användningsområden. Man kan plocka godbitarna och göra eget.
Roland
(5)
Proffsiga, personliga, man får till och med en egen hemsida efter examen och dom hjälper till att förmedla jobb. Kan varmt rekommenderas.
Cia
(3)
Bra med små föreläsningar för komplettering av skriftligt material. Jag tycker kanske att utbildningen har lite för "låga krav", det krävs inte så mycket för att bli godkänd. Jag vill gärna ha mycket mer kunskap för att känna mig professionell men det är väl kanske bara jag :-) Men jag läser själv på ytterligare material.
Julle
(5)
Rejäl utbildning med duktiga, välkomnande och pedagogiska lärare. Är så glad att jag valde Axelsons skola.
Malin
(4)
Superbra lärare, inte lika bra litteratur tyvärr... Men som helhet en jättebra utbildning!
Glenn i dalen
(4)
Bara en av lärare var inte fantastisk, men de andra var så bra att de får fem stjärnor ändå. Det praktiska provet vi hade var väldigt godtyckligt, men det teoretiska var ordentligt. Totalt sett en väldigt bra utbildning!
Betzinski
(5)
Erica
(4)
Mycket bra skola med kompetenta lärare och god stämning.
Linda
(4)
CL
(4)
I mitt betyg av lärare har jag främst tänkt på min anatomilärare samt massagelärare.
Frida
(4)
en väldigt rolig och intensiv utbildning som gör en glad och motiverad att ta världen med storm ....
Karin Winblad
(5)
Jag som liten företagare tycker att friskvårdsmassage utbildningen var ett mycket bra kompliment för att kunna expandera mitt företag. Mycket kunniga lärare både i teroretiska och praktiska ämnen. Jag rekomenderar varmt Axelsons Gymnastiska Institut.
Christian D
(4)
Just klar med steg 1 och är mkt nöjd. Kanske lite stora klasser men det löser lärarna fantastiskt.. ska gå alla tre stegen
John John kan trolla
(5)
Jag vill ha fönster med sjöutsikt och kuddrum. Annars är allt över förväntan med otroligt kunniga lärare och dom kramgodaste klasskompisarna
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in