Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Aspero KompetensVill du utvecklas i din yrkesroll eller vill du rent av byta yrkesbana?

Aspero har glädjen att erbjuda dig spännande diplomutbildningar som ger dig möjlighet att ta nästa kliv i karriären och bli än mer attraktiv hos befintliga och potentiella arbetsgivare. Alla våra utbildningar är framtagna i samverkan med arbetslivet. Innehåll och upplägg bygger på arbetslivets efterfrågan på kompetens och det ingår alltid praktik i våra utbildningar.

Våra diplomutbildningar genomförs på deltid och upplägget passar utmärkt för dig som vill kombinera studier med arbete.

Tidigare studenter om Aspero Kompetens

”Aspero gav mig den kunskap och utveckling som jag behövde för att kunna vara en framgångsrik VM:are och möta drömjobbet i framtiden. Idag är jag väldigt väldigt glad för att jag studerade på Aspero Kompetens.”

- Arijana Skenderovic

"Direkt efter att jag gått diplomutbildningen Visual Merchandiser på Aspero fick jag jobb som VM på IC Companys. Nu har jag tagit nästa steg i karriären och är International Visual Merchandiser på Noa Noa. Nu tar jag emot praktikanter och sitter med i ledningsgruppen för den utbildning jag själv gick.”

- Santijana Blazeska


För mer information om Aspere Karriärsutveckling AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Aspere Karriärsutveckling AB

Utbildning Ort
Interior Design 4 v – utbildning på halvdistans Flera orter (2)
Interior styling Malmö
Visual Merchandiser and Interior Design Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Aspere Karriärsutveckling AB

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Aspere Karriärsutveckling AB

Aspere Karriärsutveckling AB

Derbyvägen 6E
212 35 Malmö

Recensioner

Linus   |   2018-09-11
Bemötandet från skolor brukar vara väldigt bra, tyvärr kan jag ej säga det om Aspere. Svarar väldigt sällan i telefon, inte heller på mail.
          (1)
Lina   |   2017-05-17
En fantastisk utbildning! Fick så mycket kunskap som jag använder flitigt i vardagen. Tack vare skolans samarbeten med flera olika företag, samt praktiken som ingår i utbildningen, så fick jag snabbt kontakter som strax efter examen resulterade i jobb på IKEA där jag nu arbetat som inredare i fem år. Utbildningen rekommenderas starkt!
          (5)
Hans   |   2017-05-04
Så här vill man att en utbildning skall vara! Jag blev tom befordrad innan utbildningen var avslutad. Min chef märkte vilka framsteg jag gjorde och jag fick äntligen den uppmärksamhet jag länge tyckt att jag förtjänat! Tack Aspero!
          (5)